bu okul hakkında genel bir bilgisi olan var mı..
Ben bu şekilde düşünmüyorum.Tamam doğudan göç alan bir bölge ama Bursa'da göç almayan bölge bulmak çok zor.Öğrencilerimle hala görüşüyorum pırlanta gibi öğrencilerim vardı. Okul çevresi de hep site.Ev sorunu olmaz kiralar da çok fazla değil.Ayrıca inegöl merkeze arabayla beş dakika mesafede.Şuan ki idare hakkında bir bilgim yok ama okulun imkanları şuan gayet iyi.(Ben ilk öğretmeniydim boş sınıfı laboratuar diye göstermişlerdi.Masaları bile kendim kurmuştum.Her köşesinde emeğim vardır 4 yıl çalıştım. )Bence Bursa da açık okullara bakıldığında yazılabilecekler arasında.guraysen' Alıntı:Doğudan göç alan bir bölge tek bir bursalı bulamazsın okulda öğrenci Yani Kendini doğu görevi yapıyormuş cizrede bitliste falan hissedersin inegölmerkeze onkmfalan tahmin ettiğimokulsa bende yazacagım ama mecbuuuurrrr dogru dürüst okul yok
guraysen' Alıntı:Doğudan göç alan bir bölge tek bir bursalı bulamazsın okulda öğrenci Yani Kendini doğu görevi yapıyormuş cizrede bitliste falan hissedersin inegölmerkeze onkmfalan tahmin ettiğimokulsa bende yazacagım ama mecbuuuurrrr dogru dürüst okul yok