il dışı il içi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan lefke
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

lefke

Seçkin Üye
Seçkin Üye
hocam şimdi eşimin 2 yıl benim 4 yıldan fazla oluyor eğer 2 yıl olma ihtimalinde eşime il içinde başka bir yer yazdıracam diyelim ki ona çıktı bende il dışına başvuracam diyelim ki banada il dışı çıktı eşim yazın benim yanıma eş durumuna başvurabilir mi önceki yazdığım pek anlaşılmamışta

gelebilir hcm ama bildiğim kadarıyla ikinizinde il dışı tercih yapma hakkınız olmalı ve aynı yere yapmanız lazım...

işinize karışmak gibi olmasın ama sadece olayı anlamak için soruyorum, hocam il dışına gidip eşinizi yanınıza alacaksanız neden tekrar eşinize il içi tercih yaptırıyosunuz eş durumu açılınca eş durumu yaptırın bu daha rahatmış gibi geliyor bana

aynı durum bendede var ildışı gelmezse eşimin okulu değişmesi gerekiyor ondan
ildışı eşler aynı illeri yazmak zorun olduğunu biliiyorum.

hocam özelide anlatayım şimdi bulunduğum ilçede bakıcı bulamıyorum bebeğe para çok önemli değil o yüzden il dışı bana çıkmazsa eşim il içine gitsin diyorum iki yıl olacak il içi diyorlar o yüzden bilgisyarcı olunca il dışıda malum kafayı buna taktım

ikinizin de aynı yere il dışı yapması gerekiyor benim bildiğim kadarıyla da hocam

Arkadaşlar cevap çok basit;

Eşin il içi çıksa bile, ağustosta eş durumundan isteyebilir. Unutulmamalıdır ki, bu durumda sadece il içi eş özrü isteyemez, ama il dışı için problem yok. Yinede klavuzu iyi okumak lazım.

bir soru da ben sorayım :D
Allah kısmet ederse yaza evleniyorum. eş durumundan eşimin bulunduğu yere tayin isteyecem ama öncesinde il dışından eşimin bulunduğu yere yakın olan illeri de yazmayı düşünüyorum çünkü özür grubu atamalarında eşimin bulunduğu yerde okul açılmayabilir norm sıkıntılarından dolayı. acaba il dışından atansam eş durumunda eşimin bulunduğu yere tayin isteyebilir miyim?

leventgenc' Alıntı:
bir soru da ben sorayım :D
Allah kısmet ederse yaza evleniyorum. eş durumundan eşimin bulunduğu yere tayin isteyecem ama öncesinde il dışından eşimin bulunduğu yere yakın olan illeri de yazmayı düşünüyorum çünkü özür grubu atamalarında eşimin bulunduğu yerde okul açılmayabilir norm sıkıntılarından dolayı. acaba il dışından atansam eş durumunda eşimin bulunduğu yere tayin isteyebilir miyim?

Aynı durum benim için de geçerli hocam.Eşime yakın illeri il dışında yazsam, sonra eş durumdan eşimin yanına gidebilir miyim? Önceki eş durumunda eşimin bulunduğu ilde hiç norm açılmadı, eşime kavuşamadım :( Bu sebepten önce il dışı denemek istiyorum. Bilgisi olan paylaşabilir mi?

ARKADAŞLAR İL İÇİ TAYİNLERDE TOPLAM 5 TERCİH HAKKI VERİYORLAR BUNU 10 A ÇIKARMAK İÇİN NE YAPABILIRIZ. İL İÇİ TERCİH 10 OLMAZSA BİZ DÜŞÜK PUANLA ORTADA KALMA IHTIMALIMIZ VAR???

Geri