Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar her kafadan bi ses çıkıyo, il dışı tayinim çıktı en son ne zaman ilişki kesebilirim en son ne zaman başlamam lazım net bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Hocam ayin 14 veya 15 inde ilisik kesebilirsiniz.il meb ve bakanlik atamayi arayip sordum. ilişiğinizi kestikten sonra 115 gün içerisinde yeni görevinize başlamanız gerekir.
Hocam ayin 14 veya 15 inde ilisik kesebilirsiniz.il meb ve bakanlik atamayi arayip sordum. ilişiğinizi kestikten sonra 115 gün içerisinde yeni görevinize başlamanız gerekir.
sayın hocalarım yaz atamaları için genellikle en son tarih eylül 1 dir eylül bire kadar başlamanız gerekir diye biliyorum. en doğru bilgiyi il yada ilçenizdeki atama şube bilir. yaz atamalarında başlama için yada ilişik kesme için aciliyet yoktur diye biliyorum zira ben geçen sene ağustos 25 te kesmiştim
Bu ne bilinmez bir bilgidir. Bu devlette neden net değil bu şeyler. Il-ilçe arıyorum tebliğden sonra 15 gün içinde yazar tebliğ maddelerinde diyor,bunun ucu açık diyorum sen yinede kes hocam diyor. 147 yi aradim, oyle bir bilgi bize iletilmedi diyor.