il dışı tayin için tavsiye

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yaka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

yaka

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkdaşlar 7 yıla yakındır Kastamonu da görev yapıyorum, artık buradan ayrılma vakti geldi diye düşünüyorum, bekarım ve gidebileceğim ya da tavsiye edebileceğiniz bir şehir okul var mıdır? yeşili ve mavi seven birisiyim onuda belirteyim de :D TEF mezunu olarak lise ilkokul farketmez benim için her ikisinde de çalıştım ve ikisinden de memnunum

KARADENİZ tam size göre Samsundan başla aramaya Artvine kadar yolu var...

farukdogu' Alıntı:
ben kocaeli gölcükteyim sizinle becayiş yapalım hemen hocam :)
hayırdır hocam Kocaeli'ni sevmez misin? benim toprağım orası :) ama sanayi bölgesi ve büyük şehir pek istemiyorum küçük şehir olacak bana,
akçabat akçakoca olabilir aslında

bende kastamonuluyum. keşke becayiş hakkımız olsa. gölcük çok güzel bir yer okulumda öyle ama artık gitmek zamanı geldi diye düşünüyorum kendi memleketime.
uzak klaıyor burası bize

neden becayiş için hiçbir sendika yada hiçbir kimse fikir atmıyor, atılanlar varsa da cılız kalıyor, çok yerinde ve makul bi tayin hakkı sonuçta...

bayburt alır mısın?hele bi de 2000(kağıt üzerindeki rakam bu! gerçekte 800/900 unutmadan koy kahvesi ve bakkalı var!) kişilik bir belde oldu mu hcm belki erenlerin arasına bile girersin... :)

NOT:Şirin Bayburt için;bizm zamanımızda bilgisayarcı ilçeden baska yere gitmez anlayışı vardı, tabii ben de oyle 2 hafta dusundum, Türkiye yol haritasında tali yolu görünce nitekim o tez de çürümüş oldu :D

Geri