il dışı tayin isteyebiliyormuyum?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rake
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

rake

Aktif Üye
arkadaşlar şubat ayında norm fazlası oldugum için olkul değiştirdim.ilçede 7. yılımı çalışıyorum.il dışı tayin istememde sıkıntı olurmu.bilgisi olan varmı?

olmaz hocam bulunduğun ilde 3 yıl çalıştıktan sonra il dışı isteyebilirsin

ne biliyim hocam sonuçta meb çok güvenemiyorum.araştırdım.bu konuda bile ilden ile farklılıklar çıkabiliyormuş.tşkr ederim

arkadaşlar okulum İlkokul olduğu için norm fazlasıyım, ama hiçbiryer açık olmadığı için tayin isteyemiyordum, artık bu sorunumuz halloldu, fakat İl içi tayinler mi önce açılıyordu, il dışı tayinler mi, eğer il dışı önce açılırsa yer değiştirmem hayal olur, bir anlamı kalmaz benim için, puanımda 140 filan ama, benden düşük puanlılar önce ildışından gelir iyi okulları kapatırsa üzülürüm açıkcası

rake' Alıntı:
ne biliyim hocam sonuçta meb çok güvenemiyorum.araştırdım.bu konuda bile ilden ile farklılıklar çıkabiliyormuş.tşkr ederim
yapmayın hocam hangi ilden ile bu değişiklik gösterir? olur mu öyle şey? ilde 3 sene çalışan tayin ister. bu kadar basit...

internetten araştırdım bilinci olmayan ilçe memler il memler sıkıntı çıkarmışlar daha önce.ama sonucta istemiş arkadaşlar.

Geri