il dışı tayinler hakkında

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dheos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
olur mu öyle şey batıya atamayacak, doğuya atama olacak. normlar açılır, kimin puanı nereye yeterse oraya atama olur. eğer il dışı tayinler önce yapılmazsa batıya gitmek hayal bizim için; hoş, zaten norm verilmediği için biz yine çakıldık ya, artık diyecek laf bulamıyorum! ben boşluk bırakayım, siz içinizden geldiği gibi doldurun .................................................................................................................................................

"Atamada, 2009 ve 2010 KPSSP10 sonuçları esas alınacak. Atama başvuruları 12–26 Mayıs arasında alınacak. Atama yapılacak alanlar, alan taban puanları, il kontenjanlarının yer alacağı atama kılavuzu, 11 Mayıs’a kadar http://personel.meb.gov.tr adresinde yayımlanacak. Atama, 1 Haziran’da yapılacak, atananlar 1 Eylül’de göreve başlayacak."

Bu ne ya tarihler tam seçimden öncesine ayarlanmış :?

hiç düşünce yok. bu kadar mantıksız insanlar olur mu ya. anlamıyorum. benim memleketim doğuda. doğuda başka bir ilde çalışıyorum. kendi memleketime gitmem için iller arasını bekliyorsam ne olacak. kadrolar bu atamayla dolarsa ben gidemem o zaman.

Normlar güncellenirse batıya da tercih açılır, güncellenmezse zaten batıda yer yok. Bir de hocamın dediği durum var, sanki herkes batıya il dışı isticekmiş gibi bu ne saçma haber olmuş böyle..

ilk atamlar seçime hazılık yapılmıştır. üzücü olan kısmı son sınıfta okuyanlar bu atamadan yararlanamaycaktır. atananlarda 1 eylülde başlayacaktır. 55 bin atamanın 30 bini seçimden önce atancaktır. hatta bu seçim yatırımı olması için yeni yönetmeliği değiştirdiler. il içi atamları eski sisteme dönüldür ve sıra tayini yapılacak il dışındada eski sisteme dönüş yapılacaktır.

Geri