il disi ilisik kesmek ek ders sorunu ?

Kodla Büyü

tomreader2010

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Arkadaslar okul ek ders almadan ilisik kesemeyiz diyor yani 6 temmuzda keseriz diyor, mem atama bolumu bugun 1 i ekdersiniz bankaya yonlendirilmistir kesebilirsiniz diyor boyle bir sorunla karsilasan varmi acaba

hocam o herriffflere söyleyin ilişik kesseniz bile sizi dış personel olarak tanımlayıp ekdersinizi o ildeki kullandıgınız bankanın hesabınıza yatırabılırler oyle bırsey yok..

unutmayın dış personel olarak tanımlayacaklar

Tamam hocam cok tesekkur ederim 6 sinda kesersem maas sorun olmazmi diyorum yok olmaz diyorlar maas olmuyor sıkıntı ek ders sıkıntı oluyormus :)

yaw hocam ekderslee kok dersle o salakların ısı yok yatsın yatmasın kbs sisteminde sizi dış personel oalrak kaydedecekler o kadar atommu parçalıyor bu herıfler yaaa

g.cetin.66' Alıntı:
yaw hocam ekderslee kok dersle o salakların ısı yok yatsın yatmasın kbs sisteminde sizi dış personel oalrak kaydedecekler o kadar atommu parçalıyor bu herıfler yaaa
Memde ki calisanda zaten ek dersiniz bankaya yonlendirilmistir bi sorun olmaz diyor valla atom parcalasalar bu kadar hassas olmazlar di

ya bu insanlar kendilerini ne sanıyor. Bu kişi öğretmen ya.. gittiği yer belli. sanki hırsız muamelesi yapıyorlar.. gitiği yerde bir yazıyla tabiki ödenebilir. Hem ek dersler ay sonunda çoktan gitmiş olmalı..şimdiye kadar düzenlenemesi olmaz ki..

ya hocam bunlar dangalak olmalı kbs sistemi zaten bu durumu izin vermiş ki yazıya falan ne gerek var

ilk defamı tayın oluyoz sanıyo mu herifler

Tesekkurler arkadaslar yarin sabahtan okula gidecegim hayirlisi gider ayak birbirimize girmeyiz insallah

Hocam ekdersler kbs ye girilmistir ondan mi sorun ettiler acaba dis personel secilmiyorsa artik

neyi sorun edecekler anlamıyorum.
bankadaki hesabı kapatmadığınız sürece o ekders size yatar...

Bugun hallettim dun telefonda konusmamis gibi hallettiler, dun olmaz diyenler kendileri degildi sanki

sorun olmaz efendim. şimdi ekders kbs de, evrak da gitmiyor. okulun yapacağı sizi ayın 28-29 unda kbs'den ücret listesinde bankaya bildirmek.
oruçlu idi zahir dokunma, iş bilmez herifler.
ayrıca ben de ilişik keseceğim. ekders yatacak, maaşı da buradan alacağım. sonra gidip ildışı başlayacağım.
zaten yeni başladığın yerde ilk maaş çoğunlukla (%96,66) eksik yada katsayıları yanlış yatar. bakmak lazım.
düzene güvenme, insan yapısıdır.

Hocam il dişi görevden ayrilmayi ayin 15 ine bıraksak sorun olur mu.maasida ilimizden alip sonra ilişiği Kessek sıkıntı oluyor mu. İlisik kesmenin süresi var mı acaba?

Geri