il içi atama önemli bir soru

Kodla Büyü

hasanemre

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar malum il içi atama başladı tekrar. eşimde bende aynı branştanız. benim sayfamda eşimin okulunun gözükmemesi eşimin norm fazlası olduğunu mu gösterir? çünkü normu olan bütün okullar listeleniyor bu listede.

hasanemre' Alıntı:
arkadaşlar malum il içi atama başladı tekrar. eşimde bende aynı branştanız. benim sayfamda eşimin okulunun gözükmemesi eşimin norm fazlası olduğunu mu gösterir? çünkü normu olan bütün okullar listeleniyor bu listede.
Evet. Normu sıfır olan okullar listede gözükmez.

egunay' Alıntı:
hasanemre' Alıntı:
Evet. Normu sıfır olan okullar listede gözükmez.

benm okulda listede yok ama ben norm fazlası degilim??? bu bilginizin doğrulugundan eminmisiniz.bana mantıklı gelmedi

bende norm fazlası değilim. Benim okulda görünmüyor listede.

bir de anadolu liselerinde son durum nedir acaba? tavsiye edermisiniz? evimin karsısındaki lise listede görünüyor da.

aakcakaza' Alıntı:
bende norm fazlası değilim. Benim okulda görünmüyor listede.

bir de anadolu liselerinde son durum nedir acaba? tavsiye edermisiniz? evimin karsısındaki lise listede görünüyor da.

bende aynı durumdayım..norm olayı liselerde benide düşündürüyor..dersimiz kalkar mı, bölge normundan etkilenirmiyiz gibi sorular cvp arıyor

Kişinin kendi sayfasında kendi okulu görünmez bu normaldir ama sizin listede bir başka okul görünmüyorsa o okula ait norm yoktur.

Geri