il içi atmam iptal edilebilir mi?

Kodla Büyü
hocam bilemiyorum da sanki iptal edilemiyor gibi birşey duymuştum ama şu da var geçen sene okulumuzdan bir öğretmen yeni açılan kurumlara il içi atama yaptı ve tayini çıktı şubatta gidecekti yeni okuluna mem e yazı yazdı sözde velilerden dilekçe toplatıp iptal ettirmişti.

Hocam idarecimiz il içi tercih yapılırken eskiden bir öğretmen arkadaş merkez yerine ilçedeki aynı isimli bir okulu yanlışlıkla tercih etmiş ve oraya atandı dedi.Sonrada çok uğraştı ama iptal etti dedi.Buradan edilebiliniyor sonucu çıkıyor.Ama bilirsiniz idareciler genelde yaşlı ve eskiden olup şimdi olamama ihtimali var .

Velilerden dilekçe toplatmak oldukça kurnazcaymış. Pu-ha-ha

halk' Alıntı:
Velilerden dilekçe toplatmak oldukça kurnazcaymış. Pu-ha-ha

kurnazca ama şu sebepten dolayı kurnazca. hanımefendi şunu düşündü il içi olursa il dışı hakkımız o sene verilmez diye düşündü ki daha 6 aydan fazla bir süre vardı. il dışı yapamam diye tercih etmedi. bizim okul merkeze 60 km mesafede köy okulu, hergün 2 saat yol çekiyoruz ve de sınıflar kalabalık, tercihini iptal ettirdiği okul ise 10 dk merkeze sınıflar 15 kişilik idi. bi nevi kurnazlığı pişmanlığa dönmüştü.

İptal edecekseniz niye istiyorsunuz? Belki sizin yerinize başkası gidecekti o okula?

ben de iptal etmek istiyorum.bir alt tercihime gitmek istiyorum.oraya öğretmende atanmamış.şimdi niye başta yazmadın demeyin,istanbul'da çalışıyorum,onaylandıktan sonra kararım değişti ama geç olmuştu.mazeretimde yok:(

Çocuk oyuncağı gibi tayin işlemi, tercih listesi yaparsanız böyle olur...

iki şartla iptal edebiliyorsunuz yeni yazıya göre ;
1- Yerinize başkasının atanmamış olması
2- İlişiğinizi kesmemiş olmanız
eğer bunlarda sorun yoksa okulunuza dilekçeye başvurup iptal edebilirsiniz.

prentice' Alıntı:
iki şartla iptal edebiliyorsunuz yeni yazıya göre ;
1- Yerinize başkasının atanmamış olması
2- İlişiğinizi kesmemiş olmanız
eğer bunlarda sorun yoksa okulunuza dilekçeye başvurup iptal edebilirsiniz.

Hocam bunda sorun yok. Benim bu kriterleri sağlıyor. Olası bir iptalimde iller arası yer değiştirme isteğinde bulunabilir miyim o biraz muğallak..

Geri