il içi ilişki kesme (bilgi gerek)

Kodla Büyü

shadows

Aktif Üye
mrb arkadaşlar,

il içinden atamam çalıştığım ilçeden başka okula çıktı.

1. 15 haziranda ilişki kesme başlıyor aynı gün ilişkimi kesmek zorundamıyım yada 15 günlük süre varmı.
2. ilişkiyi 15 nde kestim diyelim eski okulumda (ilişkiyi kestiğim okul) semineri alabilirmiyim.

bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

NOT: ilçe mebe gittim 3 kişi 3 üde farklı cevap verdi.

Il icinde bekletmezler diye biliyorum zira beni o gun baslatmislardi hemen.ikinciside evet semineri orda alirsin dilekceyle sunla bunla ama oek etik olmaz bana gore hocam git seminerini yeni okukunda al hemmillete kaynas hemde idarenle.sen olsan ne dusunurdun

aynı gun goreve baslıyacaksınız sayın hocam okul mem vergı daıresı mem sonra dıger ılce mem seklınde devam eder :D

teblıg edıldıgı gun ılıskı kesmelısınız 3 5 gun teblıg edılmeden bekleyebılırsınız ama tamamen ıdarenızın ınsıyatıfı genelde beklemezler gıdın tanısın kaynasın derım

g.cetin.66' Alıntı:
Il icinde bekletmezler diye biliyorum zira beni o gun baslatmislardi hemen.ikinciside evet semineri orda alirsin dilekceyle sunla bunla ama oek etik olmaz bana gore hocam git seminerini yeni okukunda al hemmillete kaynas hemde idarenle.sen olsan ne dusunurdun

bilgileriniz için tşk.

etik olmaz demişsin hocam ama açıkçası etik olup olmamasıyla bir bağlantı kuramadım kusura bakma. nedene gelirsek malum önümüz oruç yeni okul uzak diğeri kapı önü
başka amaç yok.

bilgilendirme için tşk. tekrar

Geri