il içi istanbul

Kodla Büyü

samet_uğur

Aktif Üye
Arkadaşlar il içi istanbul ile ilgili konu açılmamış ya da ben bulamadım. istanbul da nereleri yazdınız?

konuyu başlattığına göre hocam ilk siz yazsaydınız bari istediğiniz yeri :+1: kartal ı tercih ettim

Daha açıklanmadı sonuçlar sanırım.

İstanbul'un sitesinde bir haber yok

kontenjan.meb'deb sadece ayrılan ve gelenler görülüyor. hangi okula gittiğiniz görülmüyor. avcılar ve bakırköy yazan var mı? :roll:

istanbul meb yine sona kaldı. duyduğuma göre atamalarda sıkıntı olmuş. mesela bağcılarda tam dönüşüm olmayan ama seneye dönüşecek okullarda 3 yılı doldurmadın diye atama onaylanmazken, fatihte onaylanmış.

samet_uğur' Alıntı:
istanbul meb yine sona kaldı. duyduğuma göre atamalarda sıkıntı olmuş. mesela bağcılarda tam dönüşüm olmayan ama seneye dönüşecek okullarda 3 yılı doldurmadın diye atama onaylanmazken, fatihte onaylanmış.
Ben valiyi bulup listeyi onaylatamamışlardır diye tahmin ediyordum ama dediğiniz gibiyse bugün hiç beklememek lazım demek ki.

kontejan meb'e tayin isteyen bir kısım arkadaşın bilgileri ayrıldı olarak göründü... Öğlen 3 gibi sonrasında saat 4 gibi kontejan meb eski haline geldi.. Sanırım bir yanlışlık oldu tekrar çalıştıracaklardır sıraları...

Biz öğretmenleri yine şaşırtmayıp sonuçları zamanında açıklayamayan İstanbul MEMe alkışlar! :alkis:

Geri