il içi süreci başlıyor galiba

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kily
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

kily

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
bugun teog dan sonra okula yazı geldi

aynen şu yazıyor "31 mayıstan sonra kesintisiz 3 yılını dolduranlar il içi başvurabileceklerdir. bu nedenle mebbisteki bilgileri kontrol edin...."

il içinden bi beklentim yok ta bu 31 mayıs nedir bilemedim -- "15 eylül itibariyle " falan da yazmıyodu malesef.. hayırlısı bakalım inşallah extradan 1 yıl yemeye kalkmazlar

aynen hocam eskiden haziranın ilk haftası biterdi millet seminerden sonra başlardı hatta ildışı bile semineri yeni okulunda alırdı...

seneye nasipse memlekete yol bulursak işte 8. yılımızda bi rahat edecez

31 mayıs olayı gerçek sanırım hocam, bende 2011 de ildışından geldim ve 29 haziranda buradaki görevime başladım, 31 mayıs baz alınırsa eğer 29 günden 1 yıl daha bekleyeceğim :( (2011 ve 2012 de hizmet süresi hesabı için 15 Eylül , 2013 te 31 Aralık baz alınırken bu sene neden 31 Mayıs a çekilmiş bu ) kafayı yyeceğimmmmm :((

Burda bahsi gecen meb personeli hocalarim. Yani okullardaki memurlari vs ilgilendiriyor. Ogretmenlerin il ici kilavuzu henuz yayinlanmadi. Ogretmelerde yine eylulu baz alacaklardir insallah..

Hocamında dediği gibi bahsi geçen MEBdeki memurlar vs icin. Bizimkisi henüz yayımlanmadı. Yaparlar mı bizimkinden böyle yamuk derseniz yaparlar hic acımadan orası da ayrı mesele :)

arkadaşlar ben il dışı tayin isteyeceğim, ama şu an ücretsiz izindeyim. sorum şu : ücretsiz izindeyken il dışı tayin isteyebiliyor muyum?

Geri