il içi tayin hakkında

Kodla Büyü

mahmutemre2211

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar merhaba

Ben Elazığ Maden ilçesinde zorunlu hizmetimi yapıyorum. Esimde aynı okulda ana sınıfı öğretmeni. Ben zorunlu hizmetimi yapmaya devam etsem, eşim il içi tahinden zorunlu hizmet olmayan şehir içi okula tayin isteyebilir mi acaba? Bilgisi olan var mı acaba?

Hocam 3 yıl meselesi degil, benim sorum ikimizde zorunlu hizmet yükümlüsüyüz ve yapıyoruz. Ben yapmaya devam etsem Esim il içinde merkez okul ki zorunlu hizmet kapsamında olmayacak tayin isteyebilir mi? Ben yönetmelikte bisey bulamadım. Tesekkürler

hocam 3 yıl bitince zorunlu hizmet de biter zaten, zorunlu hizmet bitmeden bölge dışına çıkamaz, rica ederim

Hocam maalesef isteyemez. Ancak zorunlu hizmet bölgesine isteyebilir. ama bir söylenti vardı geçen günlerde zorunlu hizmeti bölebilecekmişiz diye. Tabi söylenti bu.

mtokcan' Alıntı:
Hocam maalesef isteyemez. Ancak zorunlu hizmet bölgesine isteyebilir. ama bir söylenti vardı geçen günlerde zorunlu hizmeti bölebilecekmişiz diye. Tabi söylenti bu.

Kısacası zorunlu hizmetini tamamlamadan tayin isteyemeyez, hayırlısı artık. Tesekkürler

Geri