il içi yer değiştirme sorunu

Kodla Büyü

nurayhoca

Aktif Üye
il için de açılan okullarda ders saati 6 gözüken bir okul çıkarsa bu okul ders saatini tamamlamak için başka okullara mı gönderilirim yoksa btr olursam bu sorun ortadan kalkar mı ??

6 ders saatine norm açılır ama merkez okullarda Duruma göre (büyük ihtimalle) norm fazlası olursunuz, bölge normundan dolayı. Bu durumda btr olmanız yada kalan eksik dersleri başka branşlarla doldurmanız veya başka okuldan ders almanız norm fazlası olmanızı değiştirmez. En kısa zamanda tekrardan tayin istemek zorunda kalırsınız

önce maaş karşılığını doldur, ondan sonra btr görevini yap derler hocam. hocamın dediği gibi norm fazlası olmanız da cabası.

Bağımsız köy okulu ise 6 saat olduğu sürece norm olur. Geçen sene benim 6 saat dersim vardı btr olduğum için başka derse girmedim. Ama bizim il merkezinde ki arkadaş ise btr olmasına rağmen olmaz deyip başka okula da görevlendirmişler. Anlayacağınız aynı ilde bile şartlara göre değişebilir :D

btr olup başka ders almama ihtimaliniz var ama norm durumunu etkilemiyor bu durum

mehmet33' Alıntı:
Bağımsız köy okulu ise 6 saat olduğu sürece norm olur. Geçen sene benim 6 saat dersim vardı btr olduğum için başka derse girmedim. Ama bizim il merkezinde ki arkadaş ise btr olmasına rağmen olmaz deyip başka okula da görevlendirmişler. Anlayacağınız aynı ilde bile şartlara göre değişebilir :D

o arkadaşınıza söyleyin btr yazısını iyice okusun bence
"kendi okulundaki derslerine girer kalan zamanda btr olur" ifadesi çok net. hakkını savunamamış.

Geri