il içinde gene bütün okullar mı açık?

Kodla Büyü

bote_sevinc

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar ilici isteyecek olanlar okullara bakmıştır sanırım kendi ilçemde kendi okulum kapalı ancak tayin isteyeceğim diğer ilçelerde öğretmeni olan okullar da açık gibi geldi takip ettiğim kadarıyla bu durum hakkında net fikri ya da bilgisi olan var mı acaba

evet arkadaşlar tüm illerde sanırım öyle ama bazı iller kontenjanlarını excel halınde yayınladı bazıları ıse yayınlamadı mebbıste tum okullar acık ornek verıyorum ordu merkezde 20 den fazl okul var ama sadece ogretmensız yer 4-5 tane iş bu kadar acık net ama bi o kadar zor tek tek arayıp sormak yada eş dosttan öğrenmek lazım

Bende ilk defa başvuracam merak ediyorum ama şöyle bir şey duydum;
diyelim benim okulum ben tek öğretmenim tercih yaptığımda başka okul tercihimde geldiğimde bizim okulda boşalan yere sıra ssteminde okula tercih eden kişi benim yerime gelecek:) karışık olmadı umarım kesin bilgi değil

Bu yıl sıra tayin olmayacak sanırım. O yüzden sadece açık olan okulların gösterilmesi lazımdı. SAha önce sıra tayin olduğu için normu olan tüm okulların görülmesi normaldi ama bu yıl saçmalık olmuş.

bursa milli eğitimde yazan liste ile açılan okullar zaten tutmuyor
bi de ilkokul olanlar var açılan liste değil tübitak zeka sorusu mübarek
tek tek aranacak okullar tabi müdürleri açık derse...

Dolu olan okulların açılmasının sebebi aynı il içi döneminde yazdığımız okul dolu olsa bile oradaki öğretmenin başka yere tayini çıkarsa biz de o okula gidebiliyoruz. Muğla Mem in açıklaması:
http://mugla.meb.gov.tr/www/2014-yili-o ... icerik/747
12 ‐16 Mayis 2014 tarihleri arasında başvurusu yapılacak olan İl içi isteğe bağlı yer değiştirmelerinde geçerli olacak eğitim kurumlarının ihtiyaç listeleri bilgi amaçlı olarak yayımlanmıştır. Bakanlığımızca Halk Eğitim Merkezleri hariç tüm eğitim kurumları sisteme yansıtılmış olup, Öğretmenler istemeleri halinde ihtiyaç olmayan eğitim kurumlarınıda tercih edebilecektir. Aynı il içi atama döneminde ihtiyaç olmayan eğitim kurumundan başka eğitim kurumuna atanan öğretmen olur ise başvuru yapan öğretmenin bu eğitim kurumuna ataması yapılacaktır. Boşalmadığı takdirde bu tercihine atanamayacaktır.

Geri