il ici tayin - es durumu

Kodla Büyü

japcann

Aktif Üye
arkadaslar merhaba evden okula giderken 16 km gidis 16km donus hergun 32 km yol gidiyorum es durumu yada il ici tayin ile esimin calistigi beldeye ilce merkezinden tayin isteyebilir miyim? buarada gorev yilimin 2. senesindeyim

Hocam ilçe den beldeye gitmek istiyorsan ve eşinin olduğu yerde senin branşında açık var ise il mem ile görüşmeni ve atama bölümünden eşinin bulunduğu yeri normal tayinlere kapatmalarını eş durumu tayinlerinde açmalarını iste seve seve yapacaklardır. Sende eş durumu zamanında istersin kişiye özelden gidersin rahatlıkla. Şimdi bazı arkadaşlar haksızlık yaparsın filan diye yorum yaza bilirler sizin yerinizede gelen arkadaş belde de değilde ilçe merkezine atanacak bunuda unutmadan yorum yapsınlar. Bu önerimi ben ilk evlendiğimde eşimin bulunduğu kasabadaki okulda branşımda öğretmen vardı beni mecburen senin gidi başka bir kasabaya atadılarbir yıl gidş geliş yaptım yıl ortasında eşimin kasabasındaki branşdaşım evlenip gidince il mem ile görüşüldü ve oraya eşimin olduğu eş durumu ile tayin istemek istediğimizi belirttik il mem de o okulu diğer tayin dönemlerinde kapalı tuttu sadece eş durumuna açtı bende sıkıntı yaşamadan geçiş yaptım. Aile bütünlüğünü sağladık.

Geri