ildışı-eş özrü

Kodla Büyü
İsteyebilirsin hocam Tayin işlemlerini tamamladıktan sonra nikah yapman lazım.Çift yolluk alırsın.Lakin hakkında soruşturma açılabilir.Ev taşıyıp taşımadığına dair.Örnek adamın sevgilisi var yada nişanlısı adam en uzak noktaya tayin istiyor.Yolluğunu alıyor.Sonra nikah yapıp tekrardan eş durumuyla eşinin olduğu ile tayin istiyor ve bir yolluk daha.Eskiden bunu uygulayanlar olmuş bildiğim kadarı ile.Tabi şimdi önce il dışı hemen ardından eş durumu oluyor.Aradaki mesafe eskiden Daha fazlaydaki böyle bir açıktan faydalanıyordu adamlar.
Bu arada bende yazın tayin istedim eşim eş durumu ile 15 km uzaklıktaki köye geldi ve ben şimdi eş durumundan onun yakınlarındaki okula tayin isteyebiliyorum. Soran arkdaşların durumuda buna yakın sanırsam.Çünkü klavuzda belde ibaresi var.Tabi alan değişikliği özür grubundan önce olduğu için istediğim okuldaki açık kapanacak o ayrı muamma.

Hocam ben ağustosta il dışı ile eşimin bulunduğu ile geldim, sonra eş durumu atamaları vardı, 1 sene dolmadığı için isteyemedim. şimdi tekrardan eş durumu açılıyor, 2014 yılı olması sebebi ile istenir deniyor ama muallakta bir konu, okulda arkadaşlar var benim gibi 1 sene dolması lazım diyorlar.

antipc' Alıntı:
Hocam ben ağustosta il dışı ile eşimin bulunduğu ile geldim, sonra eş durumu atamaları vardı, 1 sene dolmadığı için isteyemedim. şimdi tekrardan eş durumu açılıyor, 2014 yılı olması sebebi ile istenir deniyor ama muallakta bir konu, okulda arkadaşlar var benim gibi 1 sene dolması lazım diyorlar.

Hocam özür durumunda bir sene aranmıyor diye biliyorum.Sadece adaylık için bir senenin dolmasını bekliyorlar.Klavuzda ben oyle bir madde okumadım.Ağustosta önce ildışı hemen ardından eş durumu oldu.Ondan dolayı madde vardı hatırladığım kadarıyla.İnşalah problem olmaz hocam.

ACIL YARDIM !! suan nikahliyim evliyim haziranda il disi isteyip afustos da es durumu yapabiliyor muyum yardim nolur

Geri