ildışı tayin

Kodla Büyü

sweetsw

Site Gezgini
Merhaba arkadaşlar,
ilde 3 senemi doldurdum geçen sene il içi tayin isteyerek başka bir okula geçtim..Bu sene ildışı tayin isteyebilir miyim?yoksa yeni kurumumda 3 senemi doldurmam mı gerekir?

il içi tayin yaptığın için ilde yaptığın toplam süren dolduysa isteyebilirsin diye biliyorum hocam

Teşekkür ederim hocam..Okuldaki arkadaşlarım kurumda 3 yılını doldurman gerekir diyor bende kararsız kaldım..

il içi tayin istediysen 3 yıl beklemek zorundasın hocam oku araştır istersen

EğitimTR' Alıntı:
il içi tayin istediysen 3 yıl beklemek zorundasın hocam oku araştır istersen
İlde 3 yılı beklemesi lazim hocam. Yoksa norm fazlasiyla simdi baska okula gecen arkadaslar var. Ama bu arkadaslar da 1 ay sonra tayin isteyecekler. Yani kurum degil il dışı icin ildeki toplam sure baz aliniyo..

arifa19' Alıntı:
il içinde 3 yıl şartı var diye biliyorum...

geçen sene ev arkaşım şubat ayında yeni açılan kurumlara il içinden gitti yazın da il dışı yaptı hoş çıkmadı ama en azından tayin süresinde olumsuz bir durum yaşanmadı. bence bu sene de böyle olacaktır ilde 3 seneyi geçirdiyseniz sorun olmayacaktır hatta şöyle bir laf var il içi isteyenler bir sonraki sene il dışı hakları saklı kalır derlerdi.

Insanlari yalnis yonlendirmeyin bilmiyorasaniz il disi icin ilde toplam 3 yil sarti var kurumda degil

Hocam hiç kimseye güvenme başvurular başladığında şartlar belirlenir. Şimdiye kadar ilde 3 yıl şartı arandı. Bu sene ne olur bilmem..

Geri