ilginç bir çalışma :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hasari
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
fareyi ekranın tam ortasına getirin orada dursun gideceği yeri size gösteriyor ama güzel ve farklı bir çalışma olmuş :D yalnız belli bir süre sonra tekrar ediyor kendini :-1:

sonunda ne oluyor.. çok ilginç resimler var hiç bitmiyor mu. aynı resimler dönüp mü duruyor.. başım dönüyor..

tayinci42' Alıntı:
sonunda ne oluyor.. çok ilginç resimler var hiç bitmiyor mu. aynı resimler dönüp mü duruyor.. başım dönüyor..
Bir süre geçtikten sonra aynı noktadan başlıyor. :)

illumunati hasari hocam :D
ama adamlar hakikaten çok uğraşmış her karesi ayrı ayrı yorumlanabilir..
Hele sağdaki adam neyi işaret ediyor şapkasında ne yazıyor anlamadım .

Ekli dosyalar

• illuminitai.jpg
    illuminitai.jpg
    112.1 KB · Görüntüleme: 875
psikopatın bilgisayar bileni böyle oluyor :D isimlere tıklayınca daha fecileri çıkıyo youtubede :D

yasarcan' Alıntı:
illumunati hasari hocam :D
ama adamlar hakikaten çok uğraşmış her karesi ayrı ayrı yorumlanabilir..
Hele sağdaki adam neyi işaret ediyor şapkasında ne yazıyor anlamadım .
Bu ne dikkat hocam. :D

illuminati olduğu gayet açık. subliminal mesajlarla dolu görselleri izleyenlerin bilinç altına aktarmak için yapılmış bir çalışma. Kendi çapında da oldukça başarılı bir çalışma olmuş.

resimler çok korkunç...çizgi film karakterlerine karşı antipatisi var heralde...

sol üstteki işaretçi gidişin yönünü ve hızını belirliyor. durdurabiliyor, hatta geri gitmesini sağlıyor

Summer_06' Alıntı:
illuminati olduğu gayet açık. subliminal mesajlarla dolu görselleri izleyenlerin bilinç altına aktarmak için yapılmış bir çalışma. Kendi çapında da oldukça başarılı bir çalışma olmuş.

Katılıyorum kesinlikle... :alkis:

Geri