ilginç Ses sorunu

Kodla Büyü

bilisimci61

Süper Üye
Süper Üye
müzik açtığımız zaman müzik çalınıyor gibi görnüyor ses gelmiyor bi süre, bi süre sonra ses gelmeye başlıyor bir süre sonra da müzik duruyor herhangi bi ses aygıtı algılanamadı hatası veriyor :? hoparlör değiştirdim olmadı yine aynı, ses kartı aldım taktım sürücüyü yükledim yine aynı... ben anlamadım bu sorunu... sorun nerde sizce, birde bu bilgisayarda 2 tane var okulda 2 sinden de aynı sorun var?

format denemedim hocam, format atsam sürücüleri elimde yok bilgisayarın... internetten bulup bulamıcamda garanti değil diye girişmedim o işe... bence formatla çözülecek bi sorun değil gibi bence... birde aynı tür bilgisayarların 2 sinde de aynı sorun oluşunca...

hocam belli sürelerle meydana gelen hatalar bence eğer ısı problemi yoksa yazılımsaldır
Bu yüzden virüs vb. nedenleri gidermeden çok daha etkili format (süre emek falan)
yine de öncelikle sistem geri yükleme yapmanızı,
olmazsa driver görüntüleme prog. yardımıyla driver marka ve sürümlerinin adlarını alıp
internetten indirin
sonra format atın derim
iki bilgisayarda da aynı problemin olması şöyle dursun formata rağmen 20 bilgisayarda da aynı problemin devam ettiğini gördüğüm sınıfım vardı, ağ kablosundan birbirlerini etkileyebiliyorlar
formattan önce ağ kablolarını çıkarmayı unutmayın

Geri