iliçi atanan eylüle kadar vakti var mı

Kodla Büyü

permanganat

Seçkin Üye
Seçkin Üye
iliçi atandım ilçeden ilçeye gidecem yaa bu sorunun cevebını bulamadım kimse cevap vermiyo 1 eylüle kadar vaktim varmı ilişik kesmesem 1 eylüle dogru kesip başlasam olur mu?

Hocam 657 yi inceledim, madde 62 de net olarak belirtilmiş.Kanuni izinin yani yaz tatilinin bitiminde kararnameyi alabilirsiniz.

napcam şimdi kararname almayıp agustosun son haftasına kadar dursak son haftası kararnamami alıp yeni okulumda başlasam olur mu?

ahmetkacar20' Alıntı:
Kararname çıktıktan sonra 15 gün süreniz vardır hocam
nerde yazıyor işte bu herkes bişey söylüyo kararnama aldıktan sonra 15 gün sürem var sanırım ben ilişiğimi kesmedikten sonra agusutosun sonuna kadar durabilirim sanırım

kararnamenizin altında yazıyor hocam, 62. madde de diyor ki izin hariç öğretmenlerin yaz tatili izin değildir dikkatinizi çekerim doğum izninde olur ayrı mesele ama öğretmenler yazın izinde değillerdir.

ahmetkacar20' Alıntı:
kararnamenizin altında yazıyor hocam, 62. madde de diyor ki izin hariç öğretmenlerin yaz tatili izin değildir dikkatinizi çekerim doğum izninde olur ayrı mesele ama öğretmenler yazın izinde değillerdir.
hocam kararnamenin altında yazanı tam olarak buraya yazarmısın sana zahmet

ahmetkacar20' Alıntı:
öğretmenin yaz tatili doğal olarak yıllık iznidir.. nasıl sallıyorsunuz öyle.. madde 103."Öğretmenler yaz tatili ile dinlenme tatillerinde izinli sayılırlar. Bunlara, hastalık ve diğer mazeret izinleri dışında, ayrıca yıllık izin verilmez." bu öğretmenliğe başladığındaki kurslarda ilk öğrendiğin şey olmalıydı.

faruk8542' Alıntı:
ahmetkacar20' Alıntı:
öğretmenin yaz tatili doğal olarak yıllık iznidir.. nasıl sallıyorsunuz öyle.. madde 103."Öğretmenler yaz tatili ile dinlenme tatillerinde izinli sayılırlar. Bunlara, hastalık ve diğer mazeret izinleri dışında, ayrıca yıllık izin verilmez." bu öğretmenliğe başladığındaki kurslarda ilk öğrendiğin şey olmalıydı.
yaz tatili nasıl yıllık izin olmuyo bende anlamadım onu

Madde 62
a) Aynı yerdeki görevlere atananlar atama emirlerinin kendilerine tebliğ gününü,

yukarıdakine göre
kararname çıktığı gün tebliğ günü mü oluyor? Yoksa kararnameyi alıp ilişiği kestiğimiz gün mü tebliğ günü oluyor.

Arkadaşlar bugün ilçe şube müdürüyle görüştüm gelmenize gerek yok dedi ardından atandığım ilçeyi de aradım onlarda aynı şeyi söyledi
sonrasında il milli eğitim müdürüne tweet attım konuyla ilgili

verilen cevap

Turgay Öncül ‏@turgayoncul
@DrMuammerYildiz Sayın müdürüm il içi kararnameler çıktı biz memleketteyiz göreve başlama durumu takvimi nedir? Tatil sonrası yapılır mı ?
Kapat Yanıtla Sil Favorilere ekle Daha fazla
12:42 PM - 23 Temmuz 13 · Detaylar
Tweet metni

@DrMuammerYildiz adlı kişiyi yanıtla
Resim bağlantı olarak görünecek
Dr. Muammer Yıldız ‏@DrMuammerYildiz 7 sa
@turgayoncul evet.

sonrasında

Bugün okul mudur yardımcımız Üsküdar mem e gitmisti kararnameleri almak için sağ olsun bir kez de yüz yüze benim için tekrar sormuş şube müdürüne tatil sonrasında demiş sonra garantiye almak için atama bölümü müdürüne sormuş hocam ağustos u geçirmesinler yani ağustosun sonuna kadar yapılabilir demiş
Ben zaten ağustos 20 gibi dönmeyi düşünüyordum

Geri