B
bulutkral
Misafir
arkadaşlar ilişiğimi bugün kestim.istanbula atandım.yeni görev yerime en geç 14 temmuzda başlamam gerekir değil mi?
kayıp olmaz hocam izinli sayılıyorsun sonuçtaveysim47' Alıntı:maaştan bir kesilme olmaması lazım gelir diye düşünüyorum ama aradaki boşlukta bir kayıp olacaktır emekli keseneği vs. bu durumu bilen birileri bizi aydınlatırsa çok iyi olacak sırf bu yüzden ilişik kesme işlemini bayramdan sonra yapmayı düşünüyorum
ilişik kesmenin son günü mecburen kesmen lazım hocamefesclass' Alıntı:Arkadaşlar ilişik kesmede son gün diye birşey var mı malum bayram falan yeni yerden ev tutulacak öyle gelip ilişik keseyim diyorum 1 ayı bulur tahminim geç kalma söz konusu olabilir mi acaba?
gayet net hocam bayram falan hiç fark etmez ayın kaçında kestiysen 15 gün sonra yeni yere başlarsın o kadarfatih5506' Alıntı:bende iki farklı bilgi aldım. birincisi ilişik kesip geç geç ilişik başlatırsan maaştan kesinti olur. ikincisi mehil süresi diye bir olay varmış. yani maaştan kesinti olmazmış. araya bayramda giriyor. durum nasıl işleyecek net bilgi nedir belli değil.
hiçbir hak kaybı olmaz hocam her şey devam ederveysim47' Alıntı:maaştan bir kesilme olmaması lazım gelir diye düşünüyorum ama aradaki boşlukta bir kayıp olacaktır emekli keseneği vs. bu durumu bilen birileri bizi aydınlatırsa çok iyi olacak sırf bu yüzden ilişik kesme işlemini bayramdan sonra yapmayı düşünüyorum
kumsal540' Alıntı:ilişik kesmenin son günü mecburen kesmen lazım hocamefesclass' Alıntı:Arkadaşlar ilişik kesmede son gün diye birşey var mı malum bayram falan yeni yerden ev tutulacak öyle gelip ilişik keseyim diyorum 1 ayı bulur tahminim geç kalma söz konusu olabilir mi acaba?
sonra da da 15 gün sonra başlaman
başlangıcı yapıp aynı gün dönersin taşınman şart değil