ilici

Kodla Büyü

Enterprise

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Arkadaslar bugun ilici okullari acilacak saat kacta acilir butun gece uyuyanadim

sanırım hocam il içi tayin haziranda yapılacak denilmesi üzerine öyle düşündü. ancak benim tahminim ya haftaya başlar ya da seminer döneminde.

güncellemeden sonra bence de yarın falan açılır,il memlerin onayı yetiyorsa.Bakanlık tek tek bu normları incelerse o zaman 15 gun sonra açılır.

arkadaşlar okulumuz ilkokul oldu ama normum düşmedi. İl içinde 3 yıl çalışma şartı aranacak mı bu yer değiştirmede? İlkokuldan ortaokula isteyeceğim.

ilkokulunuz ortaokulla ilişkilendirilmiş olması gerek.İlişkilendirilmediyse sıkıntı olabilir.

2 mi üç mü açıldı mı açılmadı mı bence resmi bir yazı gelene kadar böyle başlıklar açılmasın benim görüşüm daha var gibi

Normalde 3 yıl...eğer 2 yıl olursa kılavuzda yazar.kılavuzu bekleyin.Atamada 20 sinden sonra açılır..

Normalde 3 yıl...eğer 2 yıl olursa kılavuzda yazar.kılavuzu bekleyin.Atamada 20 sinden sonra açılır..

Vasfiye Teyzeler sizi:)Yahu düğün yapıcaz il içini bekleyip duruyoz. Ne sıkıntılı oldu bu sene böyle

Geri