mutlak_adeger' Alıntı:Hocam ben örneğin excel ile ilgili etkinlikte ihtiyaç duyacakları özellikleri anlatan sunu hazırlıyorum. İlköğretimdeki öğrenci için zaten lisedeki gibi fazla ayrıntıya giremiyoruz. Hazırladığım sunuyu anlattıktan sonra etkinlik veriyorum. Yoksa kitaplar çok yetersiz. Hatta sunuya işlerine yarayacağını düşündüğünüz özellikleri de ekleyebilirsiniz, birebir kitabı kullanmıyorum ben.
naiad1786' Alıntı:arkadaşlar cevaplarınız için gerçekten teşekür ederim ama inanamıyorum hala çok komik olmuş gerçekten kendimiz kafamıza göre anlatacaz çocuğa uygulama yaptıracaz neyse öylede yaparız diyecem de bilgisayar lab. perişan bi halde lab götüremiyorum bile çocukları sınıf mev 30 lab 15 bilgisayar var 7 si çalışıyor ben napayım şimdi bir kere çıkardım bi bilgisayarın başına 3 4 kişi oturdular ve kesinlikle susturamadım canavarlaşıyolar bilgisayar görünce ilk defa bu siteyi keşfettim dersleri daha eğlenceli bi hale getirmek için neler yapabiliriz sunular oyunlar falan varmı elinizde dersle ilgili?
LÜTFEN YARDIMCI OLUN!!
naiad1786' Alıntı:ilk defa ilköğretime atandım lisede görev yapıyodum daha önce etkinlikler çok ilginç excel anlatmadan nasıl excel çalışması yaptıracağız yada örneğin excel anlatımı kitaplarda var da ben mi göremiyorum :S kafayı yiyecem biri yardım etsin