ilk aatama değilim ama bilmiyormuşum meğerse

Kodla Büyü

pinaraytas

Aktif Üye
4 yıllık bir öğretmenim.
bugüne kadar ki bilişim sınıflarımda her hangi bir dosya hazırlamadım..kaç bilgsayar var ,lab ne zaman kurulmuş,demirbaşlar ne vs..

çünkü sistemde kayıtlı ben sadece çalışan ve çalışmayan bilgisayar sayısı ile ilgili sene başındaki zümre tutanağımda belirtirdim ve işim biterdi diye biliyorum
bugün yeni atanmış müdürüm beni odasına çağırdı ve bilişim sınıfında 20 bilgisayar oılması lazımmış ama fazladan eksik,bozuk parçalanmış kasalar var bunlarla sayılar tutmuyo,,
senin görevin her şeyi bilmek dedi

öylemiymiş,
bi yardım etseniz ya hocalar

geçen sene bu okula geldim..ve bana herhangi bir evrak,bilgi verilmedi.
ben neye dayanaraktan kaç pc var bozuk,eksik , nasıl hazırlayacam

sayın hocam,

eğer size demirbaş listesi imzalatılmamışsa siz şuanki kulllanımda olan bilgisayarlar ve donanımlar hakkında bir rapor hazırlarsınız çalışan çalışmayan eksik bozuk ..vb listeyi idareye sunarsınız.

Kolaylıklar dilerim.

Hocam labdaki durumu göz önüne alarak, çalışan çalışmayan pcleri gözden geçirip özelliklerini yazarak, eksikleri belirterek, ihtiyaçlarınızı yazarak rapor halinde idareye bildirin. Sistemdeki sayı hiç bir zaman tam anlamıyla tutmaz zaten, sistemde 20 pc var ise okulda demirbaş olarak kasa ve monitör ayrı olarak mı girilmiş ona bakabilirsiniz. Elinizde ki malzemeye göre tefbise güncelleme yaparsınız, müdürünüzün baktığı konu pclerin çalışıp çalışmadığından ziyade sistemdeki ile mevcutun tutmasıdır. Pcler muhtemelen bir müdür yardımcısının üzerine zimmetlidir. Belki de imza karşılığı siz almış bile olabilirsiniz. Gözünüzü korkutmak da istemiş olabilir uyarmak da istemiş olabilir, BT öğretmeni olarak mevcut Pc durumunu, ağ durumunu, ihtiyaçları, rapor haline getirseniz bunu da müdüre imzalatırsanız eliniz güçlenmiş olur yoruma gerek kalmaz.

aydınDr' Alıntı:
sayın hocam,

eğer size demirbaş listesi imzalatılmamışsa siz şuanki kulllanımda olan bilgisayarlar ve donanımlar hakkında bir rapor hazırlarsınız çalışan çalışmayan eksik bozuk ..vb listeyi idareye sunarsınız.

Kolaylıklar dilerim.

çok teşekkür ederim.

erdcannet' Alıntı:
Hocam labdaki durumu göz önüne alarak, çalışan çalışmayan pcleri gözden geçirip özelliklerini yazarak, eksikleri belirterek, ihtiyaçlarınızı yazarak rapor halinde idareye bildirin. Sistemdeki sayı hiç bir zaman tam anlamıyla tutmaz zaten, sistemde 20 pc var ise okulda demirbaş olarak kasa ve monitör ayrı olarak mı girilmiş ona bakabilirsiniz. Elinizde ki malzemeye göre tefbise güncelleme yaparsınız, müdürünüzün baktığı konu pclerin çalışıp çalışmadığından ziyade sistemdeki ile mevcutun tutmasıdır. Pcler muhtemelen bir müdür yardımcısının üzerine zimmetlidir. Belki de imza karşılığı siz almış bile olabilirsiniz. Gözünüzü korkutmak da istemiş olabilir uyarmak da istemiş olabilir, BT öğretmeni olarak mevcut Pc durumunu, ağ durumunu, ihtiyaçları, rapor haline getirseniz bunu da müdüre imzalatırsanız eliniz güçlenmiş olur yoruma gerek kalmaz.[/quote

dediklerinizi yapmak daha mantıklı bu şeki,lde işlere başlasam çok iyi olcak bence.
teşekkür ederim hocam

Geri