ilk atama ve formatörlük

Kodla Büyü

pawofeagle

Seçkin Üye
Seçkin Üye
diyelim ben bu ağustos atamasında bilişim öğretmeni olarak atandım . fakat gittiğim okulda büyük ihtimalle 6 saatten fazla ders olmayacak. ben altı saat derse girip maaş mı alacam nasıl olacak?

eğer formatör olarak görevlendirilmezseniz maaşı dolduramadığınız için sizi 2. hatta 3. bir okula ders tamamlamaya yollayabilirler

siz atanında gerisini şimdiden düşünmeyin bence çünkü atandıktan sonra düşünecek çok şeyiniz olur

bilişim teknolojileri öğretmenliği konusunda norm kadro verilmesi nasıl yapılıyor tam bir muamma...
ben 2009 yılında atandım ve atandığım okulda bt sınıfı yoktu ve ders sayısı 7 saatti ve bu okul belde okuluydu. merkezdeki okullarda bilişim teknolojileri sınıfı var ve öğretmeni yokken o okula nasıl norm verilmişti anlamış değilim.
şu anda ders saatlerinde değişiklikle birlikte okulumda norm fazlası olduğum için mayıs ayında merkezdeki başka bir okula atandım.

ilk atandığım yerde norm fazlasıda olsam ilk 2 sene içinde başka yere atayamazlar diye bir şey var mı peki?

1 temmuzda başladı mesela bazı yerlerde görevlendirme. Bu durumda siz o görevlendirmeyi kaçırmış oluyosunuz. Bu durumda bir daha ki görevlendirmeye kadar 6 saat kendi okulunuzda derse gireceksiniz. Ancak maaş karşılığını dolduramayacağın için ya okulunda boş branşların derslerini vereekler müzik, beden eğitimi gibi öyle 15 saate tamamlayacaklar ya da başka bir okula daha görevlendirecekler ders saatini tamamlayabilmen için...

anadolu liselerinde ve normal liselerde bilgisayar dersleri nasıl yeni bir öğretmene tavsiye eder misiniz?

Merhabalar,
Ben 1 haziranda atandım. Okulumda 6 saat ders var. Bu arada ben köye atandım. Ulaşımda kolay değil ilçeyle. Acaba stajer olmama rağmen formatörlük verirler mi? Diğer tüm branş hocalarıda olduğu için başka derste veremezler. Yoksa 6 saat derse girip maaş karşılığı para mı verirler? :D

pawofeagle' Alıntı:
akdenizkanki hocam sizin durumunuz ne olacak idare ile görüştünüz mü hiç

idarenin ilk dediği laf şuydu "Seni formatör yapacağız" Tabiki stajerlere formatörlük verilmediğini bilmiyor herhalde idareciler. Bakalım bende merakla bekliyorum ne olacak halimiz. Diğer tüm branş hocalarıda atandı.

berserk' Alıntı:
formatörlük stajyerlikle alakası yok. Herkes formatör olabilir. Böyle bir şart nerede aranıyor ki
Üzgünüm ama İstanbul'Da böyle bir durum var bu sene valilik stajer oldugumuz için 3 öğretmenin formatörlüğünü iptal etti

arkadaşlar bitlis formatörlük başvuruları ne zaman başlıyor bilen var mı.sürekli ağustos felan yazılıyor illerin tarihlerine nasıl olur anlamıyorum yeni atamalar eylülde başlıyor o zaman ilk atananlar formatorluk hakkını o yıl kaybediyor mu

arkadaşlar formatörlüğün stajyerlikle alakası yok . ben de şubatta atandım ve formatör oldum . ama bu dönem norm dan dolayı müdür onaylamıyor olamazsın diyor. hala direniyoruz...

Geri