ilk defa zümrem olacak hem de 2 tane :D

Kodla Büyü

goldenboy

Seçkin Üye
Seçkin Üye
evet meslek hayatıma başladımdan beri ilk defa zümrem olacak heyecanlıyım galiba ortak sınav yapacaz beraber onlara çok iyi bakacam yemek felan ısmarlıcam :D

Ooo yemek filan da ısmarlıyosun senin okul hangisiydi hocam? Ben de yazayım :D

goldenboy' Alıntı:
evet meslek hayatıma başladımdan beri ilk defa zümrem olacak heyecanlıyım galiba ortak sınav yapacaz beraber onlara çok iyi bakacam yemek felan ısmarlıcam :D
3 kişisiniz bir tane lab var, lab için kavga etmeyinde :mrgreen:

omd' Alıntı:
ogretmen006' Alıntı:
:D
hastasıyız dede' Alıntı:
3 kişisiniz bir tane lab var, lab için kavga etmeyinde :mrgreen:
Günleri bölüşürler hocam, Bi gün biri gelir öbür gün öbürü :D
o iş o kadar kolay değil, bak ben sana hocamın hikayesini anlatayım;
ilk günlerde bir zümresi olduğuna çok sevinen altın çocuk ilerleyen günlerde artık bu durumdan sıkılmaya, ve birbirlerine yemek ısmarlama ile başlayan güzel duyguları artık kin ve nefrete dönüşmüştür, elinden gelse zümrelerini bir kaşık suda boğabilecektir, okulda en nefret ettiği öğretmen olan rehber öğretmen bile gözüne güzel görünürken, zümreleri sanki kan davalısı halini almıştır, artık laboratuvar müdüre en çok kebap ısmarlayanın eline geçmekte diğerleri ise laboratuvarı çökertme planları kurmakta çeşitli virüsler geliştirmekte idi, bu durumdan iyice bunalan altın çocuk artık ya zümrelerine zehirli yemekler ısmarlayacak yada kendisine 20 saat dersi olan tek başına çalışacağı bir okul bulacaktı. :mrgreen:
Not : Bu hikayedeki karakterler tamamen hayal ürünüdür. :D

ayyyneeen zümre demek dert demek müdürün ikili oynaması demek müdüre yaltaklananın krallığını ilan etmesi demek ben de aynı duygularla kollarımı açtığım zümremden bir hayır görmedim inşallah siz görürsünüz:)

Maalesef ben de zümresini kaybedenlerdenim :(

Eski okulumda biz iki kişiydik ve dört senedir tek bir problem bile yaşamadan çalıştık... Her konuda birbirimize destek olmuştuk.

Şimdi ise atandığım okulda tek başımayım... :(

Geri