ilk gün..

Kodla Büyü

lemmings

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar ilk gün nasıl geçti? özellikle yeni görev yerinde başlayan arkadaşların izlenimlerini merak ettim.. benim ilk günümdü sıcak bi ortam vardı ama çoğunluk bayandı :( okulda da süper ötesi bi kapalı spor salonu var, çok hoşuma gitti.. sizde ne var ne yok??:)

lemmings' Alıntı:
arkadaşlar ilk gün nasıl geçti? özellikle yeni görev yerinde başlayan arkadaşların izlenimlerini merak ettim.. benim ilk günümdü sıcak bi ortam vardı ama çoğunluk bayandı :( okulda da süper ötesi bi kapalı spor salonu var, çok hoşuma gitti.. sizde ne var ne yok??:)
:?:

bote67' Alıntı:
lemmings' Alıntı:
:?:
anlaşılmayan bi şey mi oldu ?

ilk gün hatta ilk dakikalarda daha biz köye gitmeden müfettişler bizi bekliyordu okulda sabah sabah gayet iyiydi yani :D

Ilk gun mufettis mi :D ben 3 senedir birtane mufettis gormedim :D

Benimde düğüne 3 hafta kala düğün provası gibi oldu tam 45 kişi ooo hoşgeldiniz Hocam diyerekten sarıldı öptü, ne yalan söyliyim kendi okulumda yeni gelenlere hoşgeldin ya derdddimm ya demezdim hiç dikkat etmezdim ama insan seviniyomuş sıcak karşılanınca:) Bizde de erkek Hoca 2-3 tane vardı ama hiç öğretmenler odasına gelmediler:)

Olumlu....

Benimle beraber 5 yeni öğretmen + yeni müdür baş yardımcısı + yeni müdür :)

Benim istediğim gibi geçmedi pek. Müdür yardımcısına kaç saat ders vereceksiniz dedim em küm etti. Okulda 16 saat zorunlu 8 saat seçmeli ders var. Ona kalsa seçmelileri vermeyecek gibi. Müdürle konuştum ders azsa Bt rehberliği isticem dedim. O da ayarlarız orada sana bir sürü angarya iş verirler dedi. Bakalım yarın toplantıda nolcek :wink:

biz toplantıyı bugün yaptık ona şaşırdım, gelir gelmez toplantı.. bi de ptesi askere gidicem, müdüre dedim hocam bu hafta herhangi bi gün askerlik şubesine gitmem lazım, "hocam bu hafta komple izinlisin okul açık sıkılırsan gel" dedi :D

Sorumluluk sınav kağıtlarını okurken birden gelen bir yazıyla , Yenilikçi öğretmenler kursunda buldum kendimi :)

lemmings' Alıntı:
biz toplantıyı bugün yaptık ona şaşırdım, gelir gelmez toplantı.. bi de ptesi askere gidicem, müdüre dedim hocam bu hafta herhangi bi gün askerlik şubesine gitmem lazım, "hocam bu hafta komple izinlisin okul açık sıkılırsan gel" dedi :D

vay bee güzelmiş :D

yeni okulumda göreve başladım.15 senedir aynıyım yine 1 yıllık öğretmenden herkesden evvel gittim.Hem de 1 saat önce.Mahalle bakkalını sorguya çektim.Pide arası kaşar yanına çay içtim.Her türlü istihbaratı edindim.Millet geldi.Okulun en yaşlısı ve en tecrübelisi benim şu anda.
-Bilgisayardan anlar mısın dediler
-Yok CG işi ile ilgileniyorum dedim.Milletde ses yok.
-Müdür yardımcısı olur musun dedi müdür.
-Yok olmam
-BT rehber öğretmenliği ister misin?
-Yok olmam
-1.sınıf alır mısın?
-Yok istemem
Netice ilkokul 2.sınıfı aldım.Öğlenciyim.Evime sadece 11dakika uzaklığınd günde 2 tl ile gidebileceğim karayolu üstü bir köy okulu(Geçen sene yola 450tl harcıyordum)
Ya Rabbi sana şükürler olsun dedim.Atatürk Ü. bilgisayar programcılığına kayıt yaptırdım.Ve artık CG animasyon işine daha çok eğilebilirim

Bende alısma evresine girdim, bt yok ve yer de yok bunun için ne yapacam anlayamadım...

ortaokul kısmındaki bütün ögretmenler ildışından geldiği için gayet iyi gecti. İleriki günler bakalım nasıl olacak

Benim de ilk intibalarim hep olumlu olmasina ragmen okulda lab yok, en buyuk handikap bu simdilik :(

Müdür dedi ki ile yazı yazdım OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESİ KAPSAMINDA BT LABI nı zemin kata taşıyacaksın. Kabul etmedim. Orası küçük dedim.O zaman yan sınıfa taşı senin orayı sınıf yapacağım çünkü büyük dedi. Dakika 1 gol 1. Durduk yere canım sıkıldı.

hasari' Alıntı:
Erkencisiniz biz bugün ancak ilişik kesebildik.
Aynen, benim nerdeyse tüm günümü aldı ilişik kesme işlemleri. 15 gün mehil süresini de kullanacağım çünkü henüz evimi taşıyamıyorum. 16 Eylül benim ilk günüm olacak büyük bir ihtimalle...

Geri