ilkokul 1. sınıfa göndermek gerkir mi?

Kodla Büyü

KARÇİÇEĞİ

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar oğlum seneye 1. sınıfa başlayacak 6 yaşında.ilkokul 1. sınıfa göndermek gerekir mi? yoksa 1 sene daha erteleyip ana sınıfına mı göndereyim...

hangi ay ve kaç doğumlu hocam, ben çocukların erken gönderilmesine karşıyım, ocak, şubat doğumlu filansa belki olabilir

bence 1 yıl daha erteleyebilirsiniz, kreş-anaokuluna gitmediyse mutlaka, sonrasında ilköğretime devam edeceği okulun anasınıfına gönderin. Okulu tanımış olur. Ne kadar müfredatın değiştiği söylense de uygulama noktasında sıkıntı var, çocukları 1.sınıfta çok yoruyorlar, yaşı da küçük olunca okuldan soğuyabilir

tanes' Alıntı:
bence 1 yıl daha erteleyebilirsiniz, kreş-anaokuluna gitmediyse mutlaka, sonrasında ilköğretime devam edeceği okulun anasınıfına gönderin. Okulu tanımış olur. Ne kadar müfredatın değiştiği söylense de uygulama noktasında sıkıntı var, çocukları 1.sınıfta çok yoruyorlar, yaşı da küçük olunca okuldan soğuyabilir
pardon hocam 2008 liymiş, gönderin bence 72 ayını doldurmuş oluyor başladığında

Hocam benim kızım eylül 2008 li. 2 yıldır anaokulunda. Tam 72 aylıkken 1 e başlayacak. Artık zamanıdır diye düşünüyorum. Tabi çocoğun gelişimi de önemli. Bizim kız hazır. Zaten eşim sınıf öğretmeni. Biz başlıcaz bakalım bu sene. Erken başlamak ne kadar zararlı ise geç kalmak da bir o kadar sakıncalu.

Geri