ilkokuldan meslek lisesine geçmek istiyorum

Kodla Büyü

bt3468

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Meslek liselerinde öğrencilere devlet kitap veriyor mu.
dersleri kitaptanmı işliyorsunuz.
hangi dersleri anlatıyorsunuz.

Vay be geçecek okul buldun mu? Kitap verilmiyor. Kendi notlarından işleyebilirsin veya modül takip edebilirsin. Dalına göre de bir sürü ders var hocam. teknik serviste sistem bakım onarım, elektronik uygulamaları, endüstriyel kontrol, mikrodenetleyiciler, elektonik devre tasarımları, programlama temelleri, açık kaynak kodlu işletim sistemleri dersleri vardı.

Meslek lisesine geçebilecek olsam bir dakika durmam :) Ne yazık ki ortaokulda doğu hizmetini doldurmayı bekleyeceğiz. Hocamızın dediği gibi Modüller var MEGEP MODÜL yazıp derslere ve notlarına bakabilirsiniz.

benim anlamadığım İLKOKULDAN nasıl meslek lisesine geçiyorsunuz??
yani bir bilgisayar öğretmeni en düşük ortaokulda çalışır. İLKOKUL neyin nesi?

fikrifirat' Alıntı:
Böte mezunlarının meslek lisesinde görev yapamama durumu yok demi arkadaşlar??
var maalesef, yer değiştirme yönetmeliğinde açıkça belirtilmiş böte meslek lisesini tercih edemez diye.

Hocam meslek lisesinde çalışan Bilgisayar Öğretmenleri Teknik Öğretmen diye geçer(TEF,ESEF mezunları). BÖTE mezunu hocalarımızın da görev yaptıklarını duyduk. Ancak mesleki ders veremiyorlar lise 1lerdeki 2 saatlik BTT dersi olması lazım, onlara girebiliyorlar.

SensizTutsak' Alıntı:
Hocam meslek lisesinde çalışan Bilgisayar Öğretmenleri Teknik Öğretmen diye geçer(TEF,ESEF mezunları). BÖTE mezunu hocalarımızın da görev yaptıklarını duyduk. Ancak mesleki ders veremiyorlar lise 1lerdeki 2 saatlik BTT dersi olması lazım, onlara girebiliyorlar.
hocama katılıyorum meslek lisesine özgü olmayan derslere girebilirler- laboratuar ve atölye derslerine giremezler- ibaresi gereğince. birde meslek liselerinde çalışan böteli arkadaşlar sadece ilk atamada son tercihten giden kişilerdir. bir daha tayin isteme durumunda zaten meslek liseleri görünmeyecektir.

Geri