bu sitelerde çok süper paylaşımlar ve full programlar oluyordu fakat siteler ya ulaşılamıyor yada artık guncellenmıyor , sizin bildiginiz bu tip siteler var mı acaba ?
ceremy' Alıntı:Ben hep merak etmişimdir torrent varken neden böyle sitelerle uğraşılır , benim bilmediğim bir şey olabilir mi?torrent de olmayan bu sitelerde olan nedir acaba?
Aynen valla. Bende bir türlü ısınamadım torrent e...AKADEMİA' Alıntı:ceremy' Alıntı:Ben hep merak etmişimdir torrent varken neden böyle sitelerle uğraşılır , benim bilmediğim bir şey olabilir mi?torrent de olmayan bu sitelerde olan nedir acaba?
Hocam ben de torrenti beğenemedim gitti. Sürekli kaynak beklemekten, hız düşümünden, bağlantı kopmasından, ... bir türlü sevemedim bu torrnti.
Bir de çok fazla virüs oluyor torrentlerde. Veya bana öyleleri denk geliyordu.
Her zaman torrent'i torrentz.eu adresinden aratacaksınız, tüm dünyadaki torrentler tarandığı için kaynak bekliyor olmanız imkansız. Ayrıca rate(oy) sıralaması yaptığınız zaman virüslü indirme yapmanız mümkün değil.a-anil06' Alıntı:Aynen valla. Bende bir türlü ısınamadım torrent e...AKADEMİA' Alıntı:ceremy' Alıntı:Ben hep merak etmişimdir torrent varken neden böyle sitelerle uğraşılır , benim bilmediğim bir şey olabilir mi?torrent de olmayan bu sitelerde olan nedir acaba?
Hocam ben de torrenti beğenemedim gitti. Sürekli kaynak beklemekten, hız düşümünden, bağlantı kopmasından, ... bir türlü sevemedim bu torrnti.
Bir de çok fazla virüs oluyor torrentlerde. Veya bana öyleleri denk geliyordu.