ilsise nasıl fotoğraf eklenir

Kodla Büyü

gazili

Seçkin Üye
Seçkin Üye
ilçe mem de personel bölümünden giriyorum
personeli buluyorum ama resim ekleme bölümünü bulamadım
nasıl oluyor acaba.
ilsis iken buluyordum ama şimdi bulamadım.

MEBBİS'te yönetici bölümünden giriş yapıyorsunuz. resim işlemleri modülünden seçtiğiniz personelin fotoğrafını ekleyebilirsiniz. kolay gelsin.

hacerytu' Alıntı:
MEBBİS'te yönetici bölümünden giriş yapıyorsunuz. resim işlemleri modülünden seçtiğiniz personelin fotoğrafını ekleyebilirsiniz. kolay gelsin.

:+1:

yanlış hatırlamıyorsam 120x105 px ve 10 kb dosya boyutu sınırı da vardı galiba.

hürmetler

gazili' Alıntı:
nasıl oluyor acaba.
yeni atanan bi arkadaşın resmini acilen eklemeliyim özlük bölümüne giriyorum ama resim ekleme diye bi şey yok :?

sctnkaya' Alıntı:
gazili' Alıntı:
nasıl oluyor acaba.
yeni atanan bi arkadaşın resmini acilen eklemeliyim özlük bölümüne giriyorum ama resim ekleme diye bi şey yok :?

Sayın hocam mebbisde özlük bölümünden değil de mebbis.meb.gov.tr ilk açıldığında karşınıza gelen "hizmet içi eğitim" , "beden eğitimi spor izcilik" , "kitap seçim modülü" gibi linklerin olduğu bölümde herhangi birine tıklarsanız karşınıza güvenlik kodunun da olduğu bir login sayfası gelecektir. Açılan menüde "RESİM İŞLEMLERİ" bölümü mevcut. Oradan girebilirsiniz.

http://mebbis.meb.gov.tr/login.aspx(diğer modüller-resim işlemleri vb.)
http://mebbis2.meb.gov.tr/login.pasp(özlük girişi)

hocam personel bölümünden girmeyeceksiniz. Mebbis ana sayfasında Yönetici Modülü'nden okulun şifresi ile girdiğinizde hacerytu hocamın dediği gibi resim işleri modülü oraya çıkacaktır. Oradan istediğiniz fotoğrafı ekleyebilirsiniz... Saygılar.

BBNET
Geri