forsahalil
Site Gezgini
slm arkadaşlar,laptopumun imajını dvd ye yazdırırken dvd ye boot özelliği vermek istiyorum fakat başlangıç disketi istiyor, laptopta disket sürücüsü yok, bu işin başka bir yolu varmı acaba :?: :shock:
aakcakaza' Alıntı:Hocam image aldigin programin bootlu cdsi vardir aslinda, acronis ya da ghostun. image dvdsine boot ozelligini sanırım pcnin acilista dvdden boot ettirmek icin istiyorsun. mesela soyle yapabilirsin eger imageni ghosttan aliyorsan;
Eğer Bir Exe Dosyası Çalıştırmak İstiyorsanız;
Bir Notepad Açıp
[autorun]
open=ghost.exe
Şeklinde Yazıp “autorun.inf” Olarak Kaydedin.
boylelikle ghost.exe otomatik olarak calisir.
Umarim yanlis anlamamisimdir.
marat' Alıntı:arkadaşlar bu konu ile bende baya uğraştım. Acronis te sadece boot "cd" si yapılabiliyor.Ama forsahalil arkadaşında benimde sorunum şu boot dvd si yapmak istiyoruz.
Yani bir bilgisayarın image 2 gb diyelim bunu cd ye atmamız imkansız. Bunu dvd ye atıp dvd den boot yaptırarak direk dvd içersindeki image dosyasını çalıştırmak istiyoruz bunun bir yolu var mı?
Bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa memnun olacağım...
forsahalil' Alıntı:ghost.exe yi nerden bulabilirim acaba aakcakaza hocam :?:
marat' Alıntı:arkadaşlar bu konu ile bende baya uğraştım. Acronis te sadece boot "cd" si yapılabiliyor.Ama forsahalil arkadaşında benimde sorunum şu boot dvd si yapmak istiyoruz.
Yani bir bilgisayarın image 2 gb diyelim bunu cd ye atmamız imkansız. Bunu dvd ye atıp dvd den boot yaptırarak direk dvd içersindeki image dosyasını çalıştırmak istiyoruz bunun bir yolu var mı?
Bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa memnun olacağım...
aakcakaza' Alıntı:forsahalil' Alıntı:ghost.exe yi nerden bulabilirim acaba aakcakaza hocam :?:
Hocam daha yenilerde bir arkadasimiz foruma eklemisti, aratirsan bulacagindan eminim.
alideniz2000' Alıntı:ben de labtaki bilgisayarlar için "kurtarma DVD'si" varya ondan yapmak istiyorum. kendi bilgisayarım için.
içinde ghost olsun, bilgisayarımın imajı olsun, kendiliğinden ghost başlasın, c'yi silip imajı kuracağını söylesin, evet diyeyim, o da imajı kursun.
var mı yapabilen?
evet bu sorunun cevabını bende merak ediyorumCOBOL' Alıntı:sistemde ki Bölünmüşlüğü algılayıp imajı C ye açması için ne yapmak lazım ?
Evet bende çok istiyorum.Böyle bir bootable ghost DVd sini.MEB nın verdiği ilk seri İdari bilgisayarların böyle bir sistemi var. iki CD den oluşan.Öyle bir bootable gost sistemi lazım ama.bölünmüş hardiski algılayan ve sistemi C hardiske kuran.Yanlışlıklar çok oluyor galiba.kesin çözümü açıklasalarda bizimde kafamız rahat etse....halox' Alıntı:evet bu sorunun cevabını bende merak ediyorumCOBOL' Alıntı:sistemde ki Bölünmüşlüğü algılayıp imajı C ye açması için ne yapmak lazım ?