imaj yükleyemiyorum yardım edin lütfen

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ofkar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ofkar

Süper Üye
Süper Üye
Acronis 2009 ile boot cd ve aynı versiyonla imaj oluşturdum ama imaj yükledikten sonra windows açılmıyor, siyah ekranda windows hatası veriyor. Bu sorunu 2006-2007 yıllarında kurulan exper 20+1 laboratuvarındaki öğrenci bilgisayarlarında yaşıyorum.

Bunun için çözüm önerilerinize ve alternatif fikirlere ihtiyacım var.

by_katliam' Alıntı:
acronis 2013 ile deneyin bide hocam
peki hocam acronis 2013 ile 2009 da oluşturduğum imajı sorunsuz yükleyebilir miyim acaba malum bizim lablarda normalde çalışması gerekenler çalışmayabiliyor

acronis 2013 ile tekrardan imaj alın,sorun çıkacağını sanmıyorum,arkadaşın dediği gibi deppfreez falan var ise kaldırın öle imaj alın

arkadaşlar elimde bir iso dosyası var.ben bunu bir cd ye normal olarak yazdırdığımda iso dosyasındaki dosyalar cd de açılıyor ve görünüyor.peki ben bu işlemi cd dvd olmadan olmadan nasıl yaparım.yani iso dosyalarını açmak nasıl olur. bu işlem ashampo ile olur mu

delphe01' Alıntı:
arkadaşlar elimde bir iso dosyası var.ben bunu bir cd ye normal olarak yazdırdığımda iso dosyasındaki dosyalar cd de açılıyor ve görünüyor.peki ben bu işlemi cd dvd olmadan olmadan nasıl yaparım.yani iso dosyalarını açmak nasıl olur. bu işlem ashampo ile olur mu

UltraISO programı ile sanal sürücüye açabilirsiniz. Yada istediğiniz kalsöre çıkartabilirsiniz.

Geri