imajdan geri yükleme ve deepfreeze

Kodla Büyü

ogasbes

Aktif Üye
arkadaşlar acronis ile daha önce almış olduğum imajdan bilgisayara geri yükleme yaptıktan sonra
deepfreeze simgesi saatin yanından kayboldu ve program aslında program files da hala gözükmesine rağmen çalışmıyor yani korumuyor
dahası yeni bir deepfreeze versiyonu yükleyemiyorum çünkü mevcut olan engelliyor sanırım
ama bu mevcut olan programı da kaldıramıyorum
bunun kesin çözümü nedir acaba
sebep acaba bir program çakışması falan mı yoksa imajda virüs olabilirmi
ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürlerrr...

Format maalesef çözüm. Ancak aynı makineden başka varsa ondan deepfreeze i kaldırıp imajini alıp kendi makinenize geri yükleyin ben böyle yaptım okulda. Birdaha da imaj ve alma ve clonlama yamadan deepfreeze i kurmadım. İmajı aldıktan sonra kurmak gerekir sonra bu prolemler oluyor değerli öğretmenim. Kolay gelsin. Başladın mı formata:)

hocam aynı bilgisayardan 22 tane var sınıflarda. şimdi ben deepfreeze normal çalışan bir makineden deepfreeze i kaldırıp imaj alsam ve şu an deepfreeze sorunlu olan makineye yüklesem sorun çözülür dediğinize göre.
peki aynı imajdan deepfreeze kurulu olan ve sorunsuz çalışan bir bilgisayara yükleme yapsam yine sorun çıkarmı bu ikinci makineden de önce deepfreeze mi kaldırıp ondan sonra imajdan geri yükleme yapmam mı gerekir.
neden böyle bişeye gerek duydun diyeceksiniz. sınıflara takılan bilgisayarlarda baya bi eksik programlar var bende her bilgisayara ayrı ayrı program kurmak yerine bir tane imaj alıp hepsine onu yükleyeyim uğraşmayayım diyorum umarım anlatabilmişimdir.
kusura bakmayın karışık oldu ama doğru anlamak istiyorum
teşekkürler

ok hatam deepfreeze i kaldırmadan imaj almak oldu şu an iki bilgisayarda sorun var onları düzeltip diğerlerini de dediğiniz gibi yapıcam artık çok teşekkürler...

çok sağolun; ben de imaj alamıyorum bi türlü acronis le yapmaya çalışıyorum olmuyo. Peki ben bir makinada imaj oluşturduktan sonra onu flasha kopyalayıp ordan geri yükleme yapabilirim demi diğer makinalara da?

deepfreezeli imageyi açarken ilk açılışta görünmüyor deepfrezee. Bilgisayar 3-4 kez yeniden başladıktan sonra görünüyor.
Benim de başıma gelmişti.

deepfreeze kurulu ıken ımaj almayın bence sıkıntı çıkarıyor. Deepfreeze sız alın sonra tek tek kurarsınız.

serapserbetcioglu' Alıntı:
çok sağolun; ben de imaj alamıyorum bi türlü acronis le yapmaya çalışıyorum olmuyo. Peki ben bir makinada imaj oluşturduktan sonra onu flasha kopyalayıp ordan geri yükleme yapabilirim demi diğer makinalara da?
ben ghost ile yedek aldıktan sonra bazı makinalara flashla geri yükledim sorun çıkmadı ancak uzun sürede yükledi yarım saati falan buldu.

Ben şu an imaj atma işlemi yapıyorum.
Thaw modda iken imaj aldım bakalım sizin duruma düşmeden işi kotarabilecek miyim :D

ben imajı deep freeze kurulyken almıştım.imajı geri yükledikten sonra deep freeze ikonu görünmemesine rağmen program çalışıyordu.epey sorun yaşadım bu konuda sonra şu şekilde çözdüm; imajı geri yükledikten sonra ilk işim deep freeze i kaldırımak oldu.hata vermedi. sonra yeniden kurdum. yine de tavsiyem deep freeze siz imaj alın.

Geri