imam hatip ortaokulunda bilişim tek. dersi 2 saat mi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aysef
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

aysef

Aktif Üye
arkadaşalar bizm okul dönüşümde 2 okul ile eşleşiyor bunlardan birisi imam hatip . emin olamadım 2 saat değil mi imam hatipte. ona göre tercih edicem de

Ben İmam Hatip Ortaokulunda görev yapıyorum. Diğer ortaokullarla aynı.
Beş ve altılara 2 saat zorunlu. 7 ve 8 lerde şimdilik seçmeli.

Kardeş ben de imamhatip ortaokulundayım.İki kişiyiz ve geçenlerde bizim müdür gelecek yıl imam hatip ortaokullarında ders saati 1'e düşebilir demişHaberin olsun iyice araştır mağdur olma...

odabasalparslan' Alıntı:
Kardeş ben de imamhatip ortaokulundayım.İki kişiyiz ve geçenlerde bizim müdür gelecek yıl imam hatip ortaokullarında ders saati 1'e düşebilir demişHaberin olsun iyice araştır mağdur olma...

hocam sizin müdür nereden duyum almış bilmiyorum ama il içi atamalar yapıldı. ders saati gencellemeleri geçen sene hatırlarsanız tayin döneminden önce yapılmıştı ki öğretmenler ona göre tayin istediler. eğer şimdi ders saati değişirse il içi tayin yapan birçok öğretmen norm fazlası olacak ve meb e dava açma hakkı doğacaktır ve mebde birçok dava ile uğraşmak istemeyecektir. bu yüzden benim düşüncem bu saatten sonra ders saati falan değişmez. seneye bt ve yazılım dersi 5 ve 6 larda zorunlu 2 saat, 7 lerde seçmeli 2 saat ve 8 lerde ise seçmeli 1 saat olacaktır. :+1:

neden düşsün ki. bilişim teknolojileri dersi artık zorumlu değil mi? Seçmeli olsa belki ama zorumlu dersler imam hatiptede olmak zorunda değil mi?

odabasalparslan' Alıntı:

Ya hocam dünyadan bir haber miyiz neyiz biz
Dersler zorunlu, sizin müdür onun müdür kim ne derse desin 5-6 larda 2 şer saat.
Azcık da ne olduğumuzdan haberdar olalım.

Geri