imam-hatip'ler meslek lisesi statüsünde mi?

Kodla Büyü

murataxu

Site Gezgini
Arkadaşlar meslek lisesinde öğretmenlik yaptıktan sonra zorunlu hizmet görevim için imam-hatip ortaokuluna atandım. Bu ayki maaş listesinde alacağım maaşın meslek lisesinden farklı olmadığını gördüm. sizce bir yanlışlık olabilir mi?

Hocalarım neye göre doğru neye göre yanlış? Bu işi net bir şekilde öğrenebileceğim bir kaynak gösterebilirmisiniz...

E-Bordro ya baktım sadece okul bilgisi değişmiş, maaş geçen ay aldığım maaş ile birebir aynı. Maaşları hazırlayan memur, müdür yard. yada müdür her kim ise bu durumu bilerek maaşları düzenlemesi gerekmez mi? Meslek okulu olduğu için bir değişiklik yapmadılar diyeceğim ama bahsedildiği gibi ilahıyatçı arkadaşlar için geçerlidir heralde.
Benim gibi imam-hatip kurumunda çalışıp maaşı konusunda tereddüt yaşayan başka bir arkadaş var mı acaba?

easytr hocam eyvallah senin verdiğin cevapta kaynakta meseleyi düzeltmem için yeterli. 70 civarı farklı meslek okulu içerisinde imam hatip okulları olmadığını bildiğim için konuyu açtım zaten. Sende sağolasın gerekli cevabı verdin. Ben yinede aynı durumda olan biri var mı yok mu merak ediyorum hepsi bu. Konuya denk gelirse o da nasiplenir en azından.

Geri