imei değiştirme programı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan acer50
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

acer50

Süper Üye
Süper Üye
2. el telefon almıştım, imeiniz kopyalanmıştır diye mesaj geldi, telefonun arkasında yazan orjinal imei benim, ama biri kopyalamış sanırım, muhtemelen aldığım telefoncudur. Neyse biraz araştırdım, herşey hırsızı haklı çıkartıyor, adam benimkini kopyalamış ama benim telefonum kapanacak. Telefonculara gittim kimisi 50 lira, kimisi 80 lira istedi, sanırım telefona göre de değişiyormuş fiyat. Mecburen ben de random imei oluşturan programlarla imei mi değişitirmek zorundayım, bazı programları denedim ama çalışmadı. Bildiğiniz işe yaran imei programı var mı? (telefon samsung s7220 eski bir model)

Hocam eski kullanılmayan tuşlu bir telefonun imei numarasını atsanda olur ama program lazım.

mesele program zaten, 2 tane denedim çalıştıramadım, 5-10 lira isteseler hiç uğraşmam ama 80 lira ne. bi de 2-3 ay sonra tekrar yakalanma riski oluyormuş, 3 ayda bir 80 lira mı verecem ben?? üstelik telefonumun arkasındaki imei orjinali bende, hem mağdurum, hem ceza çekiyorum

hocam eğer telefonunuz orjinalse malesef sadece programla olmuyor octopus box tarzı cihaz da lazım. replika telefonlarda sadece programla değişebiliyor diye biliyorum

hocam faturalı telefon ise aldığınız yer bu sorunu çözmek zorunda çözmezse iade edersiniz niye kendinizi bu kadar suçlu hissettiniz ki

hll_bilisim' Alıntı:
hocam faturalı telefon ise aldığınız yer bu sorunu çözmek zorunda çözmezse iade edersiniz niye kendinizi bu kadar suçlu hissettiniz ki
faturalı değil hocam, aileme fotoğraf filan göndermek için ucuz 2. el bi telefon almıştım, sıfır telefon olsa sorun olmaz zaten

hocam yazılım tek başına işe yaramıyor box denen aletlerden lazım fiyatı 250 $ cvarı SPT box yada z3x box . bu aletler olmadan imei atamazsın maalesef. mediatek MTK işlemcili olsa onlara normal pc üzerinden de atılabiliyor.

http://www.boxsatis.com/index.php?route ... uct_id=309

eski çalışmayan bir telefonunuz varsa onun imei nosunu götürün onu yazarlarsa tekrar sıkıntı çıkmaz.

ademola' Alıntı:
hocam yazılım tek başına işe yaramıyor box denen aletlerden lazım fiyatı 250 $ cvarı SPT box yada z3x box . bu aletler olmadan imei atamazsın maalesef. mediatek MTK işlemcili olsa onlara normal pc üzerinden de atılabiliyor.

http://www.boxsatis.com/index.php?route ... uct_id=309

eski çalışmayan bir telefonunuz varsa onun imei nosunu götürün onu yazarlarsa tekrar sıkıntı çıkmaz.

MTK işlemcili değil hocam, playstore da MTK işlemcilerde imei değişimi için program mevcut, kulanımı da çok kolay, kulanan arkadaşım da var ve işe yarıyor. Ben eski telefonu götürsem bile tahminim adam o imei yi alıyor, benden bi süre sonra başkasına çakıyor, 3-4 ay sonra ben yine yakalanmış oluyorum, sistem çok saçma.

Geri