incir.com

Kodla Büyü
doğru herkes bunu tartışıyor şu anda

1-2 sene evvel kazanacağını sanıp bu titan sistemine giren arkadaşlar vardı. Anlattık durumu ama bir musibet bin nasihattan yeğdir.

Geçmiş olsun

Giren arkadaşlara geçmiş olsun. Üzücü bir durum. Maalesef o kadar uyarı, zahmetsiz para kazanma dürtüsünü engelleyemedi.

adamlar iyi organize olmustu ama sonu yok bir yerde patlak vericekti okadar emek okadar egitim bosa gitti...

Veda yazisi da cok komik dolandiricilarin . 15 temmuza baglamis muhabbeti... ama yinede cok uzun sure keriz supurduler. Benim girisimci arkadaslara tavsiyem cesur olsunlar tr deki gzekali insan sayisina guvensinler.

Re: Ynt: incir.com

Bedava peynir, fare kapanında olur.

Küçük çocuktum. (Yıl 1978) Memur kiracımız vardı. Kupon satmaya çalıştırdı etrafa.Kendisi 3 abone kuponu satacak ve satın alanlarda 3er kişiye satınca, verdiği parayı kurtaracaktı.Sonrası kâr edecekti.
Sonrasında ise okul vs öğretmenlik faslında;
İlçe mem deki şef mutemedimiz bu tür piramit türü kuponları acemi öğretmenlere satıyor du.Tabiki kår eden sadece mutemet oldu.Bizler veİlçe milli eğitim müdürümüz bile maltepe içerken o küçücük ilçede marlbora bulup içiyordu.
Sonuç:Kazanan sanırım Piramidin tepesi yani Ankara merkezin tepesi oldu.
Sonuç;

"Kasa her zaman kazanır"
Paralar gitti ve Kuponlar elde kaldı.
.

Yıllar sonra evlendim.
Hanımın işyerinde duydum.Davet edildik.Konuyu öğrenince gitmedik.Ama il müdürleri bile varmış.
Sonra araba şeklinde bir pasta kesen, deri uzatmalı cepkenli ceketi ile kenan şerenoğlunu dans ederken gördüm tv larda.Sanırım bu işe bulaşmayan çok az kişiden biri bendim ve
TİTAN "patladı gitti." :mrgreen: Ama Adına "titan" dediler.
Sonra yasa çıktı ve kupon vs. işi suç haline geldi.Caydırıcı olmayan ufak cezaları var sanırım.

DİKKAT ....Şimdilerde ;
>Temizlik ürünleri
>Takı ve kozmetik ürünler
>Sanal ürünler.
Üzerinden satış fiyatının 10-20 misli olduğu piramit sistemi Uluslararası pazarlama şirletleri var.Prim usulü çalışılan.
Bir öğretmen arkadaşta yasal ama bence riskli bu pazarlama sistemlerinden birinde. Pazarlamacılık rütbesi hayli yüksek ve alt pazarlamacıları ile birlikte haftalık toplantılar yapıyor.
Üst seviye pazarlamacı senyörler ile birlikte aylık yemekli toplantılar.
Yıllıklar ise istanbul rodos yada kıbrısta idi.
Şimdi başka okulda.Sanırım hayalindeki Miami ye gitmiştir bu zenginlikle.Şimdilik iyi ve halinden memnun. 6-7 yıldan beri devam ediyor.Çok değil (çok olsa, öğretmenliği bırakırdı) ama kazanıyor. :mrgreen: Altta kalanın canı çıksın.
Türkiyedeki titan gibi, Dünyada 20-30 patlama olmadıkça yasal maskeler ile soygun mutlaka olur.
Sonra "Rahat battı" derler.
Bence;

Oturun yerinizde.

Ogretmenligi biraktiniz banker kastellilere sarildiniz
Cocuklarin yaptigi gibi iddaa kuponu yapsaniza

İDDAA KUPONU BİLE DAHA İYİ BİR SEÇENEK. Hiç olmazsa paranızı kaybedebilmek için, fazla bir emeğinizi ve zamanımızı yemez :mrgreen:
Ponzi sistemi;
https://m.youtube.com/watch?v=2HbSuT6F2TQ

Otellerde yılfa binlerce seminer, panel yapılır dünyada,

s-cc81429f511355655cbb574ece4432d75c0a51ed.webp

Bu kumarda;
Network, Ufuk, vizyon, efsane, proaktif, birlik beraberlik, tutku, risk, takım, akademi, kamp, business ve tabi ki money kaxan-kazan yani PARA gibi kelimeleri duyarsınız.

Zamanınız varsa çıkın.
Bizim buralarda düğünlerde bir oyun oynanır.H erkes dans eder ama dans eden Çiftlerin sadece birinde sopa vardır.
Sopa, dans esnasında elden ele dolaşır ve müzik Bittiği anda :grin: sopa elinde kalan çift diskalifiye olur.

Yani diyorum ki siz de diskalifiye olmayın

Finansal çok katmanlı basamak sistemi.
:mrgreen: Mazotu umut, rotası hüzün. :mrgreen:

https://m.youtube.com/watch?v=XwxwQDSP5PM

Bu tuzaklar
Ülke, bölge distribütörleri, toptancılar ve diğer ara satış elemanlarının devredışı olduğu,
Olmayan yada işe yaramayan kendisi ucuz ama fiyatı çok pahalı ürünlerin satışının doğrudan yapıldığı pazarlama sistemidir.

Bu sistemle aradaki tüm elemanlar safdışı bırakıldığı için yalnızca ürünü satan kişi kar sahibi olur.

3'lü 5'li ve 10'lu alt basamak modelleri ile komisyondan da kazanılır. 
Özetle;

Sistemde pazarlama primi esastır.Çalış kazan ve kazan-kazan.Günümüzdeki adı ise, sanaldan kazan.
Piramidin altındaki basamaktaki kişilerin sayısı çoğaldıkça kazanmak mümkündür.
Ama bir gün bu basamak artışı sonsuza kadar devam edemeyeceği için piramide para girişi duracak ve sistem çökecektir. En tepedeki ise çekilecek ve ortaya Günah Keçisi çıkartılacak ve tüm suçlu bu kişi olacaktır.
Ama;
Sisteme üye olup zincire para girişi yapan yatırımcıların büyük çoğunun parası ise buhar olacaktır.

Dikkat;

Unutmayın öğretmen arkadaşlarım
"Bedava peynir sadece fare kapanında olur."

Titan ve benzeri gibi pazarlama sistemlerin en kötü yanı;
Sizin de yatırdığınız paranızı kurtarmak ve kâr etmeniz için üye kaydetme zorunlu olduğundan dolayı, en yakınınızdaki eşiniz dostunuz ve arkadaşlarınızıda bu sisteme pazarlayıp üye edip kattığınız dan dolayı;
Sistem çöktüğünde onlarında emekleri de buhar olacak ve tüm aile ve çevre huzurunuz bozulacaktır.
Giden sadece paranız olmayacak, bu dünyada gideceğiniz bir arkadaş ve bir dostunuzda olmayacak.
ESEN KALIN

tdemirparmak' Alıntı:
Harika anlatmışsınız @cobol hocam. Alkış alkış alkış...

https://m.youtube.com/watch?v=XwxwQDSP5PM
Sağ olun hocam.
Bu Titan saadet zinciri nin ülkemizde bence 40 yıllık bir geçmişi var. Şekil ve kabuk değiştiriyor ama sonuç "sönümlü saadet piramiti"
Yani, Sona Kalan Dona kalır
Bu Video çok güzeldi ya bayıldım hocalarım.
mutlaka izleyelim

Bu başlık altında incir.com sitesi değil ama diğer organizasyonların yapısını eleştirdim.
incir.com organizasyonı hakkında ve üyeleri hakkında herhangi bilgi sahibi değilim.

Genel olarak zahmetsiz ve aşırı kazanç vaat eden tüm piramit modeli sistemlere karşıyım.

Eğer zarar gören arkadaşlar varsa üzülmesinler.
Bir yatırımdı ama olmadı.Lakin "Hayatta kazanmak için yollar fazlası ile var ." Önemli olan aile saadeti ve huzur.

Saygılarımla

Birçok arkadaş network marketing veya titan vs hakkında kendi fikirlerini beyan etmiş. Aslında bende benzer düşüncelere sahibim ama incir.com altında site açan hiç bir arkadaş kar / zarar beyan etmemiş. Aslında onların beyanı önemli, ne yaptılar acaba? Haberde bahsedildiği üzere 35000 bireysel yatırımcı ve diğer kaynaklardan gelen 5.000.000$ yatırım fonundan bahsediliyor. 35.000 Kişi * 1000 TL = 35.000.000 TL / 3 = 11.666.666$ + 5.000.000$ = Yaklaşık 17.000.000$ lık bir yatırım nasıl batabilir? Hakikaten merak ediyorum? Asıl sorum hala geçerli bu arada, forumdan bir çok arkadaş girmişti. Acaba yatırımları geri döndü mü yada ne kadarı döndü?

Öğrencilerimden birisi de girmişti o kadar ballandıra ballandıra anlatıyordu ki inanmıştı. Sonuç olarak ikna etmeye çalıştım ama kolay para, emeksiz kazanç insana her zaman kolay geliyor incir.com gibi oluşum bir anda o kadar büyük bir para eline geçmediği, sürekli dışardan beslenmesi gerektiği için nakit akışını atıyorum en basitinden bankada faize yatırsa bile vaadettiği kazancı başkasına aktaramayacak bir sistem gördüğüm kadarıyla. Hiç bir zaman kafama yatmamıştı zaten, elle tutulur hiç bir faydası olmayan bir işe değil 1000 lira 1 lira bile yatırmam.

Geri