indirme siteleri meb filtresine mi takılmış?

Kodla Büyü

Recep.Hoca

Seçkin Üye
Seçkin Üye
inndir,gezginler,tamindir e giremiyorum, bi programı iki saatte zor buluyorum.

meb sizde de mi engellemiş?

Maalesef, bugün bir program indirmem gerekiyordu. Çoğu site kapanmış. Programın orijinal sitesi de engellenmiş.

Okullardaki gibi MEM'lerde de hiçbir yere girilmiyor ve neredeyse hiçbir şey indirilemiyor.

MEM'den buradaki (BB.Net) resimleri göremiyor, ekleri de indiremiyorum. Ancak evden bakabiliyorum.

ccleaner(priform), cnet.download, download.com cile engelli :S

Ccleaner indirecektim bir bilgisayara şok oldum, tam indir, gezginler, inndir vs hepsi kapamış... :S

eğer ben basit bi gom player programı için onlarca site dolaşıyor ve sonuç olarak indiremiyorsam, meb, ttnet'e boşuna para kazandırmasın ve interneti kessin. ayrıca bütün okullara interneti getirdik diye hava atmasınlar çünkü bizim kullandığımız internet internet değil. bi konu anlatacam okulda bi siteye girmem gerekiyor öğrencilere göstermek için bir gün öncesinden düşünmeye başlıyorum bu site engellimi acaba? tabi ki kendime boşuna soruyorum elbette engelli. sizi bilmem ama böyle internet olacağına hiç olmasa benim bir kaybım olmaz

Bende geçen hafta yandex disk i gösterecektim çocuklara. O da engellenmiş. İyice çekilmez oldu.

son çıkan hakem heyeti raporuna göre memurlar yatıyormuş ya
yakında zaten hepten sitelerin kökünü kuruturlar
3-5 tane site açılır gerisini kapatırlar

hepsi bir yana ben yandex diskin kapanmasına çok sinirlendim. Bütün arşivim oradaydı. İyi oluyordu.

Geri