ingilizce seviyeniz-Anket

Kodla Büyü

ingilizce seviyeniz-Anket kpds-üds..

• 0-50

Oy: 16 34.0%
  • 50-70

Oy: 8 17.0%
  • 70-80

Oy: 13 27.7%
  • 80-90

Oy: 2 4.3%
  • 90-100

Oy: 8 17.0%

• Kullanılan toplam oy
    47

gececiler

Seçkin Üye
Seçkin Üye
merak ettim arkadaslar bence bilişim öğretmenleri diğerlerine oranla daha fazla bilgi ve yeteneğe sahip daha fazla gelişime açık (biçok sebep sayılabilir)
ingilizce seviyemiz nedir bunada bi bakalım diyorum

anketler bölümüne taşınırsa sevinirim yanlış olmus :D

kesinlikle büyük çoğunluk 80 ve üzeridir. zümreme bu konularda çok güvenirim.

gececiler' Alıntı:
excalibur27' Alıntı:
kesinlikle büyük çoğunluk 80 ve üzeridir. zümreme bu konularda çok güvenirim.
maşallah hocam :D ingilizce öğretmenlerinde bile bu performans yok sanırım :)
yok tabi hocam sıkıysa üniversitediki mesleki ingilizce sınavına bir girsinler. bildiğin harddiskin yapısının metnini çeviri yaptırdılar bir sürü teknik terim.

Hocam anketin sayısal ifadelerle değerlendirmek doğru olmaz sanırım. Okulumuzda ingilizce öğretmenleri hariç 33 tane öğretmen var ve hepsinden de iyidir ingilizcem ancak burada 0-50 arasını işaretleyebildim. Anket bu haliyle doğru sonuca ulaştırmaz.

tabi seviye derken bu puanlama kpds puanlarını mı gösteriyor?
Çünkü ben pek konuşamam ama okuduğunu anlama ve gramer iyidir. Komik bir durum ama ülkemizde ingilizce biliyorum diyenlerin genel durumu bu malesef.

oyungezer' Alıntı:
Hocam anketin sayısal ifadelerle değerlendirmek doğru olmaz sanırım. Okulumuzda ingilizce öğretmenleri hariç 33 tane öğretmen var ve hepsinden de iyidir ingilizcem ancak burada 0-50 arasını işaretleyebildim. Anket bu haliyle doğru sonuca ulaştırmaz.
hocam ülkemizde sayısal değerler gözününe alınıyo malesef

En son UpperIntermediate almıştım :) Son seviyenin bir altı ... KPDS den 5 sene önce 89 almıştım bide :)

Geri