Arkadaşlar 2 gündür uğraşıpta çözemediğim bir sorun var... Okulumuz toplantı salonunda ki pc ye virüs girdi ve pc yi çökertti..Ne yaptıysam formatı çekemedim..Çünkü pc açılıyor görünüyor ama görüntü yok ekranda..cd'den açılış yaparak format çekmek istedim..kur dosyalarını işledikten sonra ekran yine gidiyor ve tepkisiz kalıyordu pc..bende hdd yi aldım üst sınıftaki pc ye taktım ve oradan formatı çekip win7 kurdum..sonra toplantı salonunda ki pc ye takayım dedim...bu kısımda çözemediğim sorun baş gösterdi...
pc açılışında Initializing adapters diye bir sorun alıyorum...bekleyin diyor 20-30 dk bekledim tepki yok...biosa giremiyorum ve cd den başlangıçta yapamıyorum yani f2 ve f12 tuşları tepkisiz..f2 diyorum ama hareket yok çünkü anlık tarama yapıyor Initializing adapters diyereke bekletiyor...ram leri hhd yi, biosu herşeyi çıkar tak yaptım olmadı...üst sınıftan başka bir hdd taktım açılacakmı diye yine aynı sorunu verdi... bu konuda bilginiz varsa paylaşırmısınız
pc açılışında Initializing adapters diye bir sorun alıyorum...bekleyin diyor 20-30 dk bekledim tepki yok...biosa giremiyorum ve cd den başlangıçta yapamıyorum yani f2 ve f12 tuşları tepkisiz..f2 diyorum ama hareket yok çünkü anlık tarama yapıyor Initializing adapters diyereke bekletiyor...ram leri hhd yi, biosu herşeyi çıkar tak yaptım olmadı...üst sınıftan başka bir hdd taktım açılacakmı diye yine aynı sorunu verdi... bu konuda bilginiz varsa paylaşırmısınız