insan doğmayan öğretmen olamaz.. 4+4 okul ayrımları..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kily
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

kily

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
okulum ortaokul oluyor ilk okuldakiler defolup gidecek evet defolacaklar çünkü acayip sinirliyim..
müdür öğlenden sonraları bi kaç gün kalarak ilkokul öğretmenlerinden öğrencilerden para toplanıp alınan donanımların envanterini çıkart dedi. hayhay dedim. eşimi dolmuşla gönderdim sıvadım kolları. 19 tane 1. sınıf var öğlenden sonra ilk ders ancak 9 sınıfı gezip tamamladım tenefüste resmen fitne çıkarmış çirkin insanlar! yok efendim okulun ne olacağı belli değilmiş yok parayı o toplamış o bilirmiş. üstelik cihazlar bizim okulumuz adına kdv indirimi ile alınmış

zaten projeksiyonların netbookları alayı evde !!
ya ben esnaf değilim dedim idarenin verdiği işi yapıyorum! dedi kodu kazanını kurdular terbiyesizler

zümrelerim siz ne yapıyorsunuz okuldan ayrılacak öğretmenlerin donanımları hakkında çalışma yapan var mı? bu kötü insanlar (öğretmen olamazlar) sadece benim başımda mı

Hocam bizim müdür buna benzer birşey yaptı, Öğretmenleri topladı 5 dakikalığına komisyon kurdum bu arkadaşlar sınıflarda demirbaşların listesine çıkaracak, eksik-dökülen gözümüzden kaça birşey varmı dedi. kimse yanlış anlamadı kimsenin de zoruna gitmedi.

:x sınıf öğretmenleri bir süre sonra çocuklaşıyor. bayan öğretmenlerin takındığı tavırları tripleri bi göreceksiniz :verymad: zor sabrettim.

Benim okulda olacak şey belli.. Öğretmenler öğrencileriyle beraber diğer okula geçiyorlar malzemelerde öğrenci parasıyla alındığı için onlarla gider, sadece bu sene 4.sınıfı okutanların ki kalır bize.

hocam okul adına kdv indirimi düzenlenilerek alınmış cihazları okuldan çıkartamazlar ve sizin onları demir başa işleme zorunluluğunuz var.
üstelik bizimkilerin nereye nasıl gideceği de tam belli değil iki okul var dağılacaklar aynı öğrencilerin aynı sınıfta olması pek mümkün olmayacak.

hocam bazen bende öğretmenlik mesleğinde öyle insanlarla konuşuyorum ki umarım ben de farkında olmadan onlardan biri olmam diye düşünüyorum.biraz önce bir arkadaş sivastan araba alınmaz demişti benim dediğim kişide sivaslı tek sivaslı tanıdığım için söyleyim,aşırı çalışmaktan psikolojik teshis koyulan bir öğretmenin arkasından alay edip her yerde rezil eden türkçe öğretmeni var ama aradığında bir kere yanındaydım adama iii ol , saçmalama yıpratma kendini gibi düşünceli laflar ediyor böyle insanlar oldukça neden geri kalmışlığı anlıyorum.

Hocam yanına idareden görevli müdür yardımcısını al, bu şekilde devam et.
Anlatırsın durumu müdüre acil toplantı istersin. Bu böyle olmaz hocam beni de zan altında bıraktınız dersin.

Bencede müdür bi kücük toplantı yapsa bu kadar gerginlik olmazdı. Sizin bi işte bi kabahatiniz yok sıkmayın canınızı.

enestar' Alıntı:
Hocam yanına idareden görevli müdür yardımcısını al, bu şekilde devam et.
Anlatırsın durumu müdüre acil toplantı istersin. Bu böyle olmaz hocam beni de zan altında bıraktınız dersin.

aynen bi müdür yardımcısı ile devam etmeyi isteyecem.
yinede kimse kusura bakmasın sınıf öğretmenleri epey kaprisli ve anlaşılmaz insan olabiliyorlar. bi ara bi laf çıkmıştı sınıf öğretmenlerinin şahitliği mahkemelerde makbul sayılmaz diye doğru tespit :+1:

insan her yerde insan güzelliğini de görüyorsun, çirkefliğini de! Gerçekten 10 yıl falan çalışınca çocuktan farkı kalmıyor

kily' Alıntı:
okulum ortaokul oluyor ilk okuldakiler defolup gidecek evet defolacaklar çünkü acayip sinirliyim..
müdür öğlenden sonraları bi kaç gün kalarak ilkokul öğretmenlerinden öğrencilerden para toplanıp alınan donanımların envanterini çıkart dedi. hayhay dedim. eşimi dolmuşla gönderdim sıvadım kolları. 19 tane 1. sınıf var öğlenden sonra ilk ders ancak 9 sınıfı gezip tamamladım tenefüste resmen fitne çıkarmış çirkin insanlar! yok efendim okulun ne olacağı belli değilmiş yok parayı o toplamış o bilirmiş. üstelik cihazlar bizim okulumuz adına kdv indirimi ile alınmış

zaten projeksiyonların netbookları alayı evde !!
ya ben esnaf değilim dedim idarenin verdiği işi yapıyorum! dedi kodu kazanını kurdular terbiyesizler

zümrelerim siz ne yapıyorsunuz okuldan ayrılacak öğretmenlerin donanımları hakkında çalışma yapan var mı? bu kötü insanlar (öğretmen olamazlar) sadece benim başımda mı
bence asıl terbiyesizliği konuyu buraya açarak siz yapmışsınız.. dedikodunun büyüğünü siz yapmışsınız..
Karşınızda cevap verecek olanlarda yok..
ayıp ayıp..
ne demek defolacaklar ya.. asıl siz öğretmen olamazsınız haberiniz yok..

ÖĞRECİLERDEN TOPLANILAN PARALARLA Okul adına kvd indirimi kullanılarak alınan ve evlerinde şahsi kullanmlarda olan cihazların envanterini çıkartmak üzere görevimi yaparken, garip triplere ve öğretmenler odasına adıma hakarete varan saçma söylemlere varıncaya kadar edepsizlik eden şahıslar (evleri okul civarında olduğu için velileri proveke ederek milli eğitim müdürünün bir açılış için okulumuza geldiğinde olay çıkartan şahıslar)
evet bu öğretmen olamayacak -bilmeden savunduğunuz sınıfçılar- hocam defolup gidecekler. herşeyi açık açık yazmak zorunda değilim. sorduğum soru belli. okul ayrıştıracaklar nasıl bi yol izliyorlar?

terbiye bekciliniz yada benim öğretmen olup olamayacağım ile ilgili yazdığım iletiye cevaben hiçbir şey yazma hakkına sahip değilsiniz!
okul öğretmen adı verdiğimde yok ki dedikodu olsun
siz işinize bakın hocam ! terbiyenizide alın gidin

Gariptir ki öğretmenler de beğenmezler,

ah bu zamane çocukları diye forumlarda başlıklar açar çocukları beğenmezler,
müdür gibi olmaz olsun der branşı ne olursa olsun okulda ki öğretmenden olma aslı öğretmen olan idarecileri beğenmezler,
sınıfçıları beğenmezler ondan geç bilgisayarcılar ise küçük grup TEF'ciler BÖTEcileri ve BÖTEciler TEFcileri beğenmezler,

bu forumu okuduğumda aklıma gelen, insanı severek yola çıkması gereken yaradılanı yaradandan ötürü sevmesi gereken bu adem soyu sabahları aynaya baktı mı korkarım ki kendilerini de beğenmezler. :)

kily' Alıntı:
ÖĞRECİLERDEN TOPLANILAN PARALARLA Okul adına kvd indirimi kullanılarak alınan ve evlerinde şahsi kullanmlarda olan cihazların envanterini çıkartmak üzere görevimi yaparken, garip triplere ve öğretmenler odasına adıma hakarete varan saçma söylemlere varıncaya kadar edepsizlik eden şahıslar (evleri okul civarında olduğu için velileri proveke ederek milli eğitim müdürünün bir açılış için okulumuza geldiğinde olay çıkartan şahıslar)
evet bu öğretmen olamayacak -bilmeden savunduğunuz sınıfçılar- hocam defolup gidecekler. herşeyi açık açık yazmak zorunda değilim. sorduğum soru belli. okul ayrıştıracaklar nasıl bi yol izliyorlar?

terbiye bekciliniz yada benim öğretmen olup olamayacağım ile ilgili yazdığım iletiye cevaben hiçbir şey yazma hakkına sahip değilsiniz!
okul öğretmen adı verdiğimde yok ki dedikodu olsun
siz işinize bakın hocam ! terbiyenizide alın gidin
kimseye hakaret etmeden çıkart envanterini..
Sınıfçılar defolup gidecek diye bir şey yokk. Ne demek bu?* Bütün sınıf öğretmenleri aynı mı yani?
Kimsenin arkasından konuşmayacaksın.. Sıkıysa yüzlerine karşı söyleyeceksin...
Sorunlarını konuşarak çözeceksin..
Eğer ortada usulsüzlük varsa sen de şikayet edeceksin.. Usulsüzlüğü önleyeceksin..
Ben yazarken kimseden hak almam... Yanlış bişey varsa ortada yazarım...

"Sınıfçı" diye aşağılamaya çalıştığınız, sizi buralara getiren kişi değil mi? Yoksa sahip olduğunuz bilgi ve beceriyi vehbi mi aldınız? Sizin bu yaklaşımınızı sakat bir düşünce olarak görüyorum. Her meslek saygın ve onurludur. Kişisel bir meselenizi genelleyerek bir camiayı aşağılamanızı ve töhmet altında bırakmanızı doğru bulmuyorum. Buna hakkınız da yok. Ben sınıf öğretmeniyim. Yaptığım işin aşağılanacak bir tarafını da göremedim. Bir de çocuklaştığımızı dile getirmişsin. Herkes meşgul olduğu işin hususiyetini mi alır? Siz de bilişimle uğraştığınıza göre sizin duygudan yoksun olduğunuzu iddia edebilir miyiz? Bu doğru olmaz. Kiminle sorununuz varsa bence onunla halleşmeniz gerekir. Başkalarının ahını almak çok zararlı bir tercihtir. En azından size şunu söyleyebilirim; ben sınıf öğretmeniyim ve sizin söyledikleriniz beni kırdı. Ne olacak şimdi? Ben yine de sizi ve diğer bütün meslektaşlarımızı saygın ve değerli buluyorum.

hocam süpersin ya sitem ediş biçimin gayet ii,ama haksız olduğun noktalar var sınıf öğretmenlerini genellemek yanlış ama sizin kavgalarınızda mesleğiniz ufacık çocuklar olduğu için ufak sorunlar oluyor buda diğer insanlara garip geliyor ama haklısın en azından kendi sınıf öğretmenime beni dövsede:) okumayı öğrettiği için minnet borçluyum.vay ne günlermiş,ben olsam bütün sınıfı döverdim gerçi. :D

sınıf öğretmenlerimi hayırla yadeder ellerinden öperim
sınıf öğretmnlerine karşı genellemek gibi bi amacım yok öyle anlaşılıyorsa affola :wink:

ancak benim okulumda müdüre müdür yardımcılarına- kendilerinden önce sınıfları kirli bırakan ortaokul öğrencilerine karşı kinlerini bana karşı savurmak isteyen sınıf öğretmenlerine isim cisim vermeden sitem etmek benim hakkım olsa gerek . zaten sıkıntı olan bi kaç tanesi. onlarda çığırtkanlık yapıp öğretmenler odasınında duymak istemeyeceğim laflar etmişler biz malımızı vermeyiz falan diye :verymad:

uçsuz bi tartışma açmak değil derdim. ortaokul olarak kalacak arkadaşların ne yaptığını öğrenmek istedim. sanırım böyle çalışma yapan bi kaç arkadaş var onların da müdürü olaya benimkinden hakim.

bu zamana kadar demirbaşa girilmemiş miydi?
eski okulumda 5.sınıf bittikten sonra o sınıfların projeksiyonları ve bilgisayarları okula bırakılırdı(olmayan sınıflara verilirdi hala sağlamlarsa).1.sınıfa dönen öğretmen yeniden projeksiyon ve bilgisayar alırdı.(1.sınıflarda aldırmak daha kolay oluyor diye idare böyle karar almıştı)

geçen sene iki öğretmenin araç gereçlerini okula bırakmadı.SAnırım demirbaşa da girilmemiş onların sınıfın araç gereçleri.bizim diyip getirmediler.bir de okulda fazla projeksiyon vardı onlardan talep ettiler.Yüzsüzlükten başka birşey değil.

en başta demirbaşa işlemek gerekiyor bence.

Üslup çok yanlış. Bir de siz neden polemiğe giriyorsunuz ki göreviniz ne ise yapın gerisine karışmayın.

ben okula bu sene geldim bundan önce ücretli arkadaşlar görev yapmış önceki idareciler okulun şube sayısından bile bi haber. girilmemiş şimdiye kadar demirbaşlara..

ist_koord' Alıntı:
Gariptir ki öğretmenler de beğenmezler,

ah bu zamane çocukları diye forumlarda başlıklar açar çocukları beğenmezler,
müdür gibi olmaz olsun der branşı ne olursa olsun okulda ki öğretmenden olma aslı öğretmen olan idarecileri beğenmezler,
sınıfçıları beğenmezler ondan geç bilgisayarcılar ise küçük grup TEF'ciler BÖTEcileri ve BÖTEciler TEFcileri beğenmezler,

bu forumu okuduğumda aklıma gelen, insanı severek yola çıkması gereken yaradılanı yaradandan ötürü sevmesi gereken bu adem soyu sabahları aynaya baktı mı korkarım ki kendilerini de beğenmezler. :)

Hocam, çok güzel özetlemişsin. İmzamı atıyorum altına.

Geri