intel öğrtmen programında kafama takılan bir şey?

Kodla Büyü

muzy2007

Aktif Üye
Ankarada bugün okul müdürleri intel öğretmen programıyla ilgili yapılacak çalışmalar hakkında bilgilendirmek için bir toplantıya katıldılar.Anladığım kadarıyla liselerde her okuldan bir kişi bu eğitimi vermek için eğitime alınacakmış. bizim okuldan bilgisayardan biraz anlayan resim öğretmenini düşünüyormuş müdür bey. Arkadaşlar eğitime alınan kişi okulda kurs açabilececkmi? Biz formatörler açamazmıyız bu kursu?

Okul Mt si kursu hocam. Herhangi bir öğretmen MT eğitimi aldıktan sonra okulunda bu kursu açabilir.

Kolemans' Alıntı:
Okul Mt si kursu hocam. Herhangi bir öğretmen MT eğitimi aldıktan sonra okulunda bu kursu açabilir.
Mt ne demek hocam? bu kurs hizmetiçi eğitim oalrak açılıyor galiba. mesai saatlerinde olacağı için formatörler bu kursu açabilir mi? yoksa boş vakti olan bir öğretmen mi gerekiyor?

ben okul formatörüyüm okul mt oldum okul uzman eğiticisi olduk. 2 defa kurs açtım okulumda

Hocam MT Uzman öğretmen demek, Okul MT si olmak için ilçenizde veya ilinizde İntel Öğretmen Programı Eğitimi almış bir Eğitici Formaötrün açacağı MT eğitimi kursuna katılmanız gerekiyor. Bu kursa katılmak için formatör olma zorunluluğu yok. Bu kursu başarı ile bitirip belgenizi aldıktan sonra kendi okulunuzda Intel Öğretmen Programı kursu açabilirsiniz. (Sanırım sadece Intel Öğretmen Programı Karma Eğitim Modeli için geçerli).

BBNET
Geri