Intel Eğitimleri

Kodla Büyü

hirmak35

Üye
Merhaba arkadaşlar,
Uzun süredir kafaları meşgul eden bu intel eğitim programları hakkında güncel bilgi almak istiyorum.
HİZMETİÇİ EĞİTİMDE İki ayrı program gözüküyor.
1. Öğrenci Programı Öğretmen Eğitimi Kursu
2. Öğretmen Programı Eğitimi Semineri
Bu iki kursa kimler başvurabilir. Sadece Eğitici Formatörler mi? Ben bazı forumlarda bu kurslara daha önce İntel Eğitimi almış ve yanlız Eğitici Formatörlerin katılacağını okumuştum. 2009 da da aynı mı?Mesela benim gibi yeni okul formatörü olmuş biri bu Kurs ve seminerlere katılamayacak mı arkadaşlar?

Saygılar:

Çok üzülüyorum bu bil. öğretmenlerine. Baksanıza kendilerini öğretmen olarak görmüyorlar.

Oysa kendileri de çok iyi biliyorki İLK İŞİMİZ ÖĞRETMENLİK.Branş sonra geliyor....Ama eminim bir gün bu kompleksi kıracaksın.Ve önce öğretmenlik yapıp sonra bir iki afilli programla bilgisayarcılık havası atacaksınız.

ÖNEMLİ NOT : Her ne kadar sevmesek de İNTEL PROGRAMLARI varlığımızın yegane sebebidir.Ne Web tabanlı ne Cisco asla İntelin profesyonel yaklaşımına ulaşamaz.

**** İntel Katılımcı öğretmen kursuna katılmak için Eğitici olmaya gerek yok.İlinizdeki Intel sorumlusu eğiticiler bunu halleder.
**** İntel Öğretmen Programı EĞİTMENİ ( MT )olmak için EĞİTİCİ olmak gerekir.
****İntel Okul Eğitmeni şeklinde yeni bir yapılanma var.Bunun için büyük bir okulda istekli öğretmen olmanız ve ilinizde bu eğitimin veriliyor olması gerekir.

Saygılar

intel öğretmen için ebitefo
intel öğrenci öğretmen eğitimi için öğretmen olman yeterli ( il bilgisayar koordinatörünün belirleyeceği okuldan istekli öğretmenler, veya pilot okullardan istekli öğretmenler eğitime katılıp okullarında intel öğrenci programı uygulamaktadırlar ) daha detaylı inceleme için aşağıdaki adresi ziyaret edin.
http://ogrenciprogrami.meb.gov.tr/

Geri