4 senedir aynı evdeyim ilk girdiğimde 10 mbit internet vardı taki geçen hafta doğalgaz çalışması yapan kepçe telefon telini koparana kadar.
6 gün sonra telefon telimiz yerine takıldı ama internet bağlantımız 3 megabite düştü. servis sağlayıcı düşen hızı arttıramıyor altyapı en fazla onu veriyor diyor defalarca aradım e 4 senedir nasıl bağlandık bi bakın dedim evet haklısınız dediler arıza kaydı açtılar.
bizim teli tamir eden pttdeki arızacılar altyapıdan deyip sallamışlar şimdi 2 günde bir servis sağlayıcıya durumu anlatıyom sürekli
size sormak istediğim şu arkadaşlar
1-bu telefoncular kopan telin yerine aynı güçte kablo takmaları lazım değilmi?
2-kopan teli tekrar takarken yanlış bişey olmuş olabilirmi?
3-kopan telin yerine aliminyum tel takılmış ve bakır tel cebe indirilmiş olabilirmi?
4-bunu pttye mi şikayet etmek gerekli
hayır ona göre hırsızlık yapıldıysa karakola şikayete gidicem
6 gün sonra telefon telimiz yerine takıldı ama internet bağlantımız 3 megabite düştü. servis sağlayıcı düşen hızı arttıramıyor altyapı en fazla onu veriyor diyor defalarca aradım e 4 senedir nasıl bağlandık bi bakın dedim evet haklısınız dediler arıza kaydı açtılar.
bizim teli tamir eden pttdeki arızacılar altyapıdan deyip sallamışlar şimdi 2 günde bir servis sağlayıcıya durumu anlatıyom sürekli
size sormak istediğim şu arkadaşlar
1-bu telefoncular kopan telin yerine aynı güçte kablo takmaları lazım değilmi?
2-kopan teli tekrar takarken yanlış bişey olmuş olabilirmi?
3-kopan telin yerine aliminyum tel takılmış ve bakır tel cebe indirilmiş olabilirmi?
4-bunu pttye mi şikayet etmek gerekli
hayır ona göre hırsızlık yapıldıysa karakola şikayete gidicem