internet bağlantı sorunu...

Kodla Büyü

KARÇİÇEĞİ

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Seçkin Üye
bilgisayarı açıp internete bağlandığım zaman internete bağlanabiliyorum. internet tarayıcılarını(ie-mozilla ve chrome) kapatıp tekrar 3-4 defadan sonra internete giremiyorum. sunucu bulunamıyor. ağ bağlanatılarına onar dediğim zaman tekrar girebilebilyorum. fakat 3-4 defa dan sonra tekrar aynı sorunla kaşılaşıyorum. bu sorunla karşılan arkadşalr var mı varsa yardımcı olursalar sevinirim...

combofix+hijackthis+spybot denediniz mi? nescafe 3in1 gibidir rahatlatır kesin bilgisayarı.

Belli bir süreden sonra yaşanan kopma sorunları genellikle donanımsal olur ama emin olmak lazım. Öncelikle modeminizi ve kablolarınızı kontrol edin, donanımsal bir sıkıntınızın olmadığından emin olun.
Eğer donanımsal bir sıkıntınız yoksa, sisteminizde zararlı yazılım bulunma ihtimali var.
MalwareBytes ve BitDefender programlarını indirip sisteminizi taratın. Sorun çözülmüyorsa hizmet sağlayıcınızla görüşün.

Benim 8 yıllık casper da aynısını yapıyor. Yaşlanınca kafa arada bir gidiyo diye düşünüyorum :D

Ryu' Alıntı:
Belli bir süreden sonra yaşanan kopma sorunları genellikle donanımsal olur ama emin olmak lazım. Öncelikle modeminizi ve kablolarınızı kontrol edin, donanımsal bir sıkıntınızın olmadığından emin olun.
Eğer donanımsal bir sıkıntınız yoksa, sisteminizde zararlı yazılım bulunma ihtimali var.
MalwareBytes ve BitDefender programlarını indirip sisteminizi taratın. Sorun çözülmüyorsa hizmet sağlayıcınızla görüşün.

HOCAM ONALRI DA DEnedim olmadı... :verymad:

bir dearkadaşlar onar dediğm zam bu sefer de onar penceresi gitmiyor çakılıp kalıyor....

Geri