internet bağlantı sorunu

Kodla Büyü
merhaba,

okulumda dizüstü bilgisayarımda yaşadığım sorunda yardımcı olabilir misiniz? bilgisayarda herhangi bir tarayıcı programında internet sayfalarını görüntülemeyemiyorum. internet bağlantısında hiçbir sıkıntı yok gibi görünüyor, bağlantı simgesi normal olarak görünyor, ip alıyor, dns'lerde sorun yok ama hiçbir internet sitesini açmıyor.

statik ip verdim, dns'leri tanımladım, network kartını kaldırıp yeniden yükledim, internet hattını değiştirdim, windows'u yükleme cd'si ile onardım, internet explorer yeniden kurdum, olmadı chrome ve firefox yükleyip denedim. ama bir türlü sorunu çözemedim.

çözüm önerisi olan var mı acaba?

Virüs ya da trojanlar bağlantıyı engelleyebilir.
Kaskersky ve Aviranın resque CD leri var. Makinayı o CD lerden birisi ile açıp taratmayı deneyin.

arkadaşlar benim labımda bütün bilgisayarlar birbirini görüyor. fakat internete girmiyor sınırlı bağlantı işareti var idarede internet var sorun ne olabilir çok şey denedim çaresini bulamadım yardımcı olurmusunuz

GoMiNam' Alıntı:
arkadaşlar benim labımda bütün bilgisayarlar birbirini görüyor. fakat internete girmiyor sınırlı bağlantı işareti var idarede internet var sorun ne olabilir çok şey denedim çaresini bulamadım yardımcı olurmusunuz

Bence modemin adresiyle modemin içine girip bir bakın. Kimlere ne ip vermiş bi sorun mu var

modem içine girdim idareye ve öğretmen odasına Ip vermiş ama 19+1 lab bilgisayarların ne adı ne ıp gözükmüyor sadece direkt bağlantı olanların var

modem ayarlarından otomatik ip'yi aktif hale getirdiyseniz ip pool size değerini artırın. 100 yazabilirsiniz.

Geri