internet dünyası kazançları

Kodla Büyü

snopy12

Üye
webtasarimiyapanfirmalar com
ProjeX, mevcut satış ve pazarlama sistemlere rakip ya da alternatif olarak geliştirilmiş bir hizmet değildir. Aksine, tamamını kapsayan ve yardımcı bir yapı üzerine kurulmuştur. Sistemin temelinde satış ortaklığı yatar ve network pazarlama ile büyük bir tanıtım gücü oluşturur. ProjeX'i tercih eden kişiler sahip oldukları hizmet ve araçlar ile bağlı bulundukları sistemlerden ayrılmak yerine bu sistemleri büyütüp geliştirebilirler.

Son yıllarda hızla gelişen internet teknolojisi dünya sınırlarını yok ederek ticari hayata büyük bir ivme kazandırmıştır. Bu gelişim paralelinde internet üzerinde farklı isim ve başlıklar altında birçok ticari şekil oluşmuştur. Bu sistemler, internet kullanıcılarının, internet üzerinden satış yaparak büyük kazançlar sağlamalarına olanak tanımıştır.

Hiçbir sermaye ve birikim gerektirmeyen bu ticari yapılarda sadece internetin milyonlara ulaşan sınırsız iletişim gücü kullanılmaktadır. Ticari bir unvan ve yatırım olmaksızın dünyanın bir ucundan diğer ucuna istenilen ürün ya da hizmetin tanıtım ve satışı yapılabilmektedir.

XNetwork, ProjeX'i büyüterek kitlelere yayacak olan en önemli temel yapıdır.

XDükkan sahiplerinin, Proje X'i tanıtarak sisteme dahil ettikleri kişilerin ödeyecekleri dükkan kiralarına ortak olmaları ile oluşacak sistem içindeki ikinci gelir şeklidir.

Yani, XDükkan sahipleri sistem içinde iki şekilde kazanırlar; XDükkanılarında yaptıkları satışların komisyonları ve Proje X'i tanıtmaları sonucu oluşan yeni XDükkanıların kiralarına ortak olarak.

Projex Büyüdükçe Değerlenen XDükkanlar;

Xnetwork kazanç sistemi temel prensibi, her Xdükkan sahibinin, PROJEX'i tanıtarak sadece iki kişiye Xdükkan kiralanmasına aracılık etmesidir.ı Bir Xdükkanıın 3 aylık kirası 180 TL'dir. Ve bu tanıtımlar sonucu her XDÜKKAN'ının kira geliri ort. 6,000 TL'ye ulaşır.
webtasarimiyapanfirmalar com

facebook: http://www.facebook.com/internetdunyasi

bende sitelerin internetten nasıl para kazandıklarını ödemenin nasıl yapıldığını merak ediyorum
mesela atıyorum mynet nasıl kar ediyor site yayınlamakla vs gibi.

Geri