mbebekq Aktif Üye Mesajlar 110 29 Ekim 2009 #1 Arkadaşlar ben internet explorer 8 i açtığımda aşağıdaki resimde görüldüğü gibi googlenin yanında bir yazı çıkıyor.Onu nasıl oradan silebilirim.
Arkadaşlar ben internet explorer 8 i açtığımda aşağıdaki resimde görüldüğü gibi googlenin yanında bir yazı çıkıyor.Onu nasıl oradan silebilirim.
mbebekq Aktif Üye Mesajlar 110 30 Ekim 2009 #2 Dünden beri bekliyorum yardım eden yok :cry: :cry: Lütfen yardım
B bayx49 Aktif Üye Mesajlar 154 30 Ekim 2009 #3 Hocam bu bir araç çubuğu olabilir.Kurduğun başka bir programla gelmiş olabilir.Araç çubukları arasına bir bak varsa kaldır.
Hocam bu bir araç çubuğu olabilir.Kurduğun başka bir programla gelmiş olabilir.Araç çubukları arasına bir bak varsa kaldır.
yakuphan Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 4,600 30 Ekim 2009 #4 Başlat-Çalıştır'dan regedit yazıp, Kayıt düzenleyicisini çalıştırın. Düzen/Bul'dan TncTr.com ifadesini aratın. Bulduğunuzda istediğinizle değiştirin.
Başlat-Çalıştır'dan regedit yazıp, Kayıt düzenleyicisini çalıştırın. Düzen/Bul'dan TncTr.com ifadesini aratın. Bulduğunuzda istediğinizle değiştirin.
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,358 30 Ekim 2009 #6 Modifiye işletim sistemi kullanmanızdan kaynaklanıyor.Hocam onu regediten silebilirsin. Mümkün oldukça modifiye işletim sistemlerinden uzak durun.
Modifiye işletim sistemi kullanmanızdan kaynaklanıyor.Hocam onu regediten silebilirsin. Mümkün oldukça modifiye işletim sistemlerinden uzak durun.